Kecskemét Tankó András Jr. Mennyit kér egy szülésért?
Sziasztok!
Aki szült a Tankó doktornál mennyit adtatok neki, van fix árfolyama vagy amennyit gondolok?. Hozzá jártam terhesgondozásra heteken belül szülök de még nem mertem rákérdezni mert megbántani sem szeretném.
38hkm
en jövőhéten szülök nála és még én sem mertem megkérdezni:)szóval én is kíváncsi vagyok
te mennyire gondoltál?
hát lehet:)én is ennyire gondoltam, mondjuk en többször voltam nála, mert nagyon alapos volt velem, előzmények miatt, ezért nem tudom hogy 30nál többet "illene-e" adni (mert nagyon odafigyelt), vagy elég a 30, mert sokszor voltam nála, tehát sok pénzt hagytam ott:)Hát nem tudom....
én az alapítványi szobára pályázok:), szóval ott találkozhatunk:)mikorra vagy kiírva?
Elvileg 27.-e aztán amikor kedve támad a kisfiamnak kijönni. Mindig két héttel idősebbnek mondták + a 32 hetes súlya is 2300gr:) Örülnék ha 2 héten belül jönne, már nagyon várom. Mi holnap megyünk szülőszoba látogatásra szülésfelkészítő keretében, majd ott felmérem a szobák állapotát. Tetszik az alapítványi is de úgy hallottam hogy van 2 személyes baba-mama szoba. Majd holnap okosabb leszek.
Neked első baba? Uh-on mennyit mértek a picire?
első vagyok, nekem is második baba, 28-ra vagyok kiírva, de jövőhéten lesz programozott császár
akkor szerintem elég a 30, így is kap 90ezret tőlünk 2 hét alatt:):)
arra elfelejtettem válaszolni hogy mekkora, hát nekem múlt héten olyan 3400grammra saccolták
első vagyok megint
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!