Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kecskemét Tankó András Jr....

Kecskemét Tankó András Jr. Mennyit kér egy szülésért?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Aki szült a Tankó doktornál mennyit adtatok neki, van fix árfolyama vagy amennyit gondolok?. Hozzá jártam terhesgondozásra heteken belül szülök de még nem mertem rákérdezni mert megbántani sem szeretném.

38hkm

2012. ápr. 9. 17:22
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
4. és 10. válaszoló vagyok megint :) És Nst-re mikor mentek? Én holnap megyek
2012. ápr. 9. 18:53
 12/18 A kérdező kommentje:

Bepályáznám azt a 2 ágyas baba-mama szobát ha tudnám pontosan mikor jön a pici, de megelégszem a 4 ágyassal is első babám úgyhogy legalább tanulhatok az anyukáktól. Pénteken megyek kötelező uh-ra én is olyan 3400gr-ra saccolom.Ha második baba akkor az elsőt is nála szültétek?

Milyen a szülés közben?

2012. ápr. 9. 18:53
 13/18 A kérdező kommentje:
Szerdán megyek Nst-re.
2012. ápr. 9. 18:54
 14/18 anonim ***** válasza:
11.vagyok. Akkor pont elkerüljük egymást, nekem holnap nst, az uh meg csütörtökön. Kíváncsi vagyok mekkora a babám. Az elsőt nem a Tankó Jr szültem, mert Baján szültem, pár éve élek Kecskeméten. De a barátnőm Január végén szült nála és azt mondta végig vele volt, támogatta, kedves volt vele, szülés után minden nap bement hozzá a szobába és érdeklődött, volt olyan is hogy a babát felvette, megbüfiztette. :)
2012. ápr. 9. 19:11
 15/18 anonim ***** válasza:
Ja! Azt elfelejtettem írni hogy a 2 ágyas baba mama szobát is a Tankó JR intézte el neki :) Szülőszoba látogatáson a szülésznő mondta, hogy akkor kell jeleznünk a szoba iránti igényünket ha bent vagyunk a szülőszobán.
2012. ápr. 9. 19:14
 16/18 anonim ***** válasza:

Nála szültem tavaly! Én 80 ezret adtam neki!

De ki mennyit gondol, nincs fix tarifája!

2012. ápr. 10. 06:38
 17/18 anonim ***** válasza:
Szia! Milyen volt a szülőszoba látogatás?! :-)
2012. ápr. 11. 17:19
 18/18 A kérdező kommentje:

Szia,

Lemaradtam róla mert utólag átrakták az időpontot, ez az én szerencsém:)

Bár gondolkoztam azon is, hogy lehet jobban jártam, legalább nem fog rajta kattogni az agyam.

2012. ápr. 12. 10:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!