Friss 4ds árakat és helyszíneket tudnátok mondani? És véleményt is, hol mit kapunk mennyiért? (Kecskemét, Kiskunhalas, Kalocsa)
Figyelt kérdés
Kecskemét, Kiskunhalas, Kalocsa érdekelne, ha van egyáltalán Kecsón kívül :) 21 hetes kismama2011. dec. 10. 20:36
1/4 anonim válasza:
Kiskunfélegyháza Kórház, Dr. Kurai István, ha kell adok telefonszámot, utoljára nem is olyan régen, 6800-at hallottam! Pontosabbat nem tudok, nekem még addig van pár hetem, de nála voltam először UH-on, magánrendelésen, és tőlem semmit nem fogadott el!
2/4 A kérdező kommentje:
köszönöm kérném a telefonszámot! ;)
elküldöd mailben? ott rendel még mindig Kiskunfélegyházán?
mert régi kérdésekben olvastam csak hihetetlennek gondolom... .-/
2011. dec. 10. 20:54
4/4 anonim válasza:
Kecskeméten Bérczi Ildikónál voltunk. Tavaly 12 ezer volt a 4D kb. fél óra volt, és nagyon alapos. Az orvosom ajánlotta, hogy ő a legjobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!