Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Februárba készűl valaki...

Februárba készűl valaki Kecskeméten szűlni?

Figyelt kérdés
Van sorstársam, aki februárra van kiírva, és Kecskeméten a megyeiben fog szűlni??
2011. dec. 5. 17:52
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Én Kméti vagyok. 6hetes. Mikor voltál uh-n először. Nekem 12 hetesen januárban kéne mennem. Nagyon aggódom.
2011. dec. 5. 18:07
 2/17 A kérdező kommentje:
Én magánorvoshoz járok Kecskemétre, és ő 8 hetesen csinálta nekem az első Uh-ot. Ha csak a korházba jársz, ott 12 hetest csinálják elöszőr.
2011. dec. 5. 19:11
 3/17 anonim ***** válasza:
Én február elején fogok ott szülni, illetve remélem, hogy picit hamarabb...
2011. dec. 6. 12:39
 4/17 anonim ***** válasza:
Szia,én március 4-re vagyok kiirva és ott fogok szülni.
2011. dec. 6. 13:20
 5/17 A kérdező kommentje:
Hú de jó... :) Ne voltatok tegnap a szülésfelkészítő tanfolyamon?
2011. dec. 6. 13:21
 6/17 anonim ***** válasza:

Nem voltam és igazából azt sem tudom hogy mi történik ott vagy ki mehet oda.

28hkm

2011. dec. 6. 15:54
 7/17 anonim ***** válasza:
Én sem voltam, mert az első babánál részt vettem ilyenen, egyszer elég volt. Viszont az érdekelne, hogyan működik mostanság a rooming-in, meg a hasonló jobb szobák, fizetősek-e, anno nem voltak azok. Valakinek info erről?
2011. dec. 6. 17:41
 8/17 A kérdező kommentje:

Na lányok én voltam.

3 alkalmas, ez volt az első.

Itt elmondták a koraszülés okait, mit érzünk, mikor van baj, mikor kell bemenni a korházba.

Intimfolyásról, és a kockázataitól, mi a teendő, ha ilyen lép fel.

Ödémáról, és mit lehet ellene tenni, stb... A második jövőhét hétfőn lesz délután 14:00-kor, ide nem kell apának jönni. (az elsőre sem kellett volna) Ott majd elvileg arrol lesz szó, hogy milyen szobák vannak, mik a lehetőségek, bár nagy vonalakban annyit mondott, hogy van ingyenes, és fizetős is. Mind a kettőnél veled lehet a baba állandóan, az a külömbség, hogy a fizetősben ketten vagytok, és saját wc, fürdö, és tv-is van. A nem fizetősben, tv nincs, és talán zuhany sem, de erre nem mernék megesküdni. Ha fizetősbe mész 5000 Ft/éj.

A másodikon még elmondják mit kell vinni magaddal, hova kell menni a korházban, ha jön a baba, leírják nagy vonalakban, mi fog történni.

3.-ra kötelező apukának is jönni, mert szülőszoba látogatás, szülés vetítés, stb... :)

A 3.-on írja be a szülésznő, hogy részt vettünk ilyenen, és így lehet apás szülés. Egyébként őt nem engedik be...

Jahh és persze ez ingyenes.

Havonta egyszer indítják. 4-5 hetente.

Szerintem nyugodtan jöhettek jövőhéten is, nem baj ha nem voltatok az elsőn, mert senki nem fogja kérdezni. A lényeg, hogy 19.-én, a 3.-on ott legyen apuka is. :)

2011. dec. 6. 19:19
 9/17 anonim ***** válasza:

Szülésvetítés nem lesz! És nálunk nem írták be apát se!:) Pont ezen nevettünk,hogy akár ott se lett volna. Csak elkérték a kiskönyvet és kész!

Ja és látogatói ruhát majd kell vinni,mert csak úgy léphettek be a szülőszobára!:)

38 heteske

2011. dec. 7. 11:30
 10/17 anonim ***** válasza:
Na, akkor ugyanúgy zajlik, mint 2 évvel ezelőtt, mégegyszer nem ülöm végig. Hasznos volt, de elég is egyszer végig hallgatni. A szobáknál meg úgyis az lesz mérvadó, hogy éppen hol van hely. A négyágyasnak van saját zuhanyzója, ha jól emlékszem. Az is elég jó szoba.
2011. dec. 7. 12:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!