Istenhegyi vagy Magzati Diagnosztikai Központ? Genetikai ultrahanghoz mit javasoltok? 16 hkm
Lehet harmadikat?:)
Én ide járok,Csermely doktorhoz:
Nagyon alapos,jó uh gépük van és nagy szakértelmük
Én is oda jártam, ahová első válaszoló, nagyon jó szívvel tudom én is ajánlani!!!!!
Rózsakert Med. Center nagyon felkészültek, profik, és nagyon kedvesek...
Istenhegyi, Hajdú Krisztina! :)
Profi és a legmagasabb szűrési százalékkal dolgoznak pl. a Down-kór szűrésnél!
Szia!
Én a Magzati Diagnosztikai Központban voltam integrált teszten és oda fogok visszamenni genetikai ultrahangra is, ez 100%! Az UH-nál a dokit úgy hívták, hogy Dr. Harsányi Lehel, remélem legközelebb is hozzá kerülök. :)
Rendkívül jó minőségű készülékeik vannak és nagyon kedvesek is ott.
Én most 17 hetes vagyok (tegnap voltam magán nődokinál, abban reménykedve, hogy megtudom a baba nemét, de az ő gépén csak egy paca volt, úgyhogy hoppon maradtam), genetikai ultrahangra 19-21 hetesen lehet menni. 14 ezer forint (amiben benne van az is, hogy kinyomtatják színesben a készült képeket + kiírják DVD-re az egész vizsgálatot). Itt a honlap:
17 hetes kismama
Istenhegyit nagyon ajánlom, én ott csak jó dokikkal találkoztam.
Bátorfyt, Lindtner Balázst ajánlom, bár ott akárkihez kerülsz, jó kezekben leszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!