Kismamik hogyan mostok lábat?
Én nekem már nagy a pocakom és nagyon összenyomom, hogy meg tudjam mosni. A zoknihúzásról ne is beszéljünk...
Ti hogy csináljátok?
Sziasztok
Én 38hetes vagyok, és igen nagyon nehéz már... Én ülve mosok lábat. A sarokkád ülőkéjére nagy terpeszbe jól előre hajolva...fu még leírni is fura :-D. De körmöt vágni nem tudok,azt a pedikűrösre hagytam))
A zoces megy -felteszem a lábam keresztbe és ugy.
Kitartást, és boldog babavárást!!
38 hetes kismama
Nekem is harmadik baba:) De az előzőknél ekkora hassal mentem szülni, mint amekkora most van:O
Egyébként én tükörrel szoktam magam nézegetni, havi 2x borotválni. Nagyjából jól szokott sikerülni:D
Nekem is óriási hasam volt, első babám volt, mikor a kötelező fogászati vizsgálatra mentem, majdnem elzavart a doki, hogy hiszen mindjárt szülök.
Ha ismeritek a gólyaállást, na, én nagyjából úgy szoktam lábat mosni, állva, zuhanyozás közben. Oldalra felhúztam a lábam, térd behajlít, és a lábfejem az ellenkező combomra fektettem. Így nem nyomódott a pocakom.
Borotválkozni én is tükörrel borotválkoztam, két széket egymással szembe állítottam, az egyikre leültem, a másik szélére tettem az állítható tükröt, így egész jól sikerült. Mindig ablakkal szemben ültem, hogy elég fény legyen (persze nem úgy, hogy belássanak).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!