35 hetesen teljesen kész vagyok! Minden porcikám fáj, csak vonszolom magam. Van még így valaki? mert én mindenhol csak szuper fitt kismamákról olvasok.
Figyelt kérdés
Tényleg csak én vagyok ilyen szerencsétlen?2013. febr. 6. 19:06
21/24 anonim válasza:
:D Igen és igaz én még kis csiga vagyok, nekem van a legtöbb hátra :D
22/24 anonim válasza:
Legalább itt eltelik ez a kis idő is :D
23/24 anonim válasza:
Hát csatlakoznék....ma délelőtt letusoltam,felöltöztem és mondtam a férjemnek,akkor nekem mára ennyi volt..a kádba szállás vicces...aludni nem tudok...semmi sem jó + van egy 13 hós lánykám,két jósló fájás között nem könnyű vele....(velem sem) :)))))))) 38 hkm
24/24 anonim válasza:
35 hetes ikerterhes vagyok.El nem tudom mondani h mennyire készen vagyok.Hatalmas a pocakom, nem bírok állni, ülni, feküdni.Fáj a hasam, szét akar szakadni a hasfalam.Hú el nem tudjátok képzelni mennyire kész vagyok.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!