35 hetesen teljesen kész vagyok! Minden porcikám fáj, csak vonszolom magam. Van még így valaki? mert én mindenhol csak szuper fitt kismamákról olvasok.
Barátnőm most szült 2 hete, de az utolsó egy hónapban csak kínlódott szegény! Ez nagyon emberfüggő dolog lehet, bár ahogy magamat ismerem én is kínlódni fogok :D (bár nem úgy legyen) Kitartást, már nem sok van!
15 hkm
azok a szuper fitt kismamák Superman rokonai :)
én is csak az egyik ülőalkalmatosságtól tudtam elmászni a másikig.
próbálj meg egy kicsit sétálni a friss levegőn, hátha az segít (valamennyi mozgás amúgy is kell)
Én is nagyon oda vagyok, pedig messze a cél:)
Kétlányos 26hkm.
én is így vagyok vele :) egész nap csak ide ülök, oda ülök :) iszonyat erőfeszítésbe kerül rávenni magam, hogy elindítsak egy mosást, kitakarítsak, főzzek... és mire a végére érek úgy érzem mintha megmásztam volna egy hegyet :)
nem hiába mondják, hogy a terhesség a végén igazán terhesség :)
de kitartás, már nem sok van neked sem vissza, kibírjuk :)
üdv: 37 hkm
ne is mondd folyamatosan jóslózom nem tudom mikor lesz igazi de már nem is bánnám néha annyira nehezen mozdulok meg...minden mozdulat külön feladat a zuhanyzásról nem is beszélve...
37hkm
köszönöm a bíztatásokat :)
Tényleg úgy van, ahogy írta az egyik válaszoló is : minden egyes megmozdulás egy külön feladat:(
Ha menni kell valahová, már az elkészüléstől olyan szinten elfáradok, hogy legszívesebben el se indulnék.
Közben minden felállásnál, vagy ágyban fordulásnál úgy nyögdécselek, mint egy 80 éves nénike:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!