Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 35 hetesen teljesen kész...

35 hetesen teljesen kész vagyok! Minden porcikám fáj, csak vonszolom magam. Van még így valaki? mert én mindenhol csak szuper fitt kismamákról olvasok.

Figyelt kérdés
Tényleg csak én vagyok ilyen szerencsétlen?
2013. febr. 6. 19:06
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:

a zuhanyzás még megy valahogy, mondjuk a lábmosás, amihez ugye valamennyire csak fel kell emelni a lábakat, hmmmm, hogy is mondjam hát nem a kedvencen :)

Amúgy nálunk nagyon alacsonyan van a zuhanytálca, így oga ne nehéz belépni, na de egy kádba ki-be, az azért már egész más lenne...

2013. febr. 6. 19:58
 12/24 anonim ***** válasza:
Köszi :D Sajna már eleve túlsúlyos vagyok és igaz még nem nőtt sokat a pocim, de már most úgy nézek ki mint aki olyan 25-30 hetes... :D 15 hetes vagyok és tényleg nagyon nehezen megy.. na de majd legfeljebb rászokok a fürdésre :D hátha az könnyebb lesz..
2013. febr. 6. 20:00
 13/24 anonim ***** válasza:
A fürdéssel meg az a baj, hogy ugye simán beleszorulok a kádba :D Belecuppan a csípőm és onnan se könnyebb kimászni... sajna tényleg iszonyat kicsi a kád... :D A párom mindig kacagja :D
2013. febr. 6. 20:02
 14/24 anonim ***** válasza:
Én a lábujjamat kb 5 hete nem mostam tusfürdővel inkább csak spriccelem csak :D :D :D annyit nem ér h lenyúljak érte :D :D de am jó h vízzel "dolgozok" mert biztos h beleizzadnék a dologba :D amikor már bent állok semmi bajom de már a nemiszervem megmosása is külön kategória mert akkor a hasam h alig érem már azt is el :D szóval a zuhanyzás minden nap egy extrém sporttal vetekszik :D mondtam is ha megszülök 1 hétig ki se szállok onnan csak a meleg vizet folyatom magamra és áztatom majd mindenem :D :D
2013. febr. 6. 20:02
 15/24 anonim ***** válasza:
Akkor nem vagyok egyedül :D
2013. febr. 6. 20:03
 16/24 A kérdező kommentje:

De jóóóóóó:)

Akkor mégsem vagyok teljesen egyedül;)

Vannak még olyanok akik szintén nem Superman rokonai :)

2013. febr. 6. 20:08
 17/24 anonim ***** válasza:

én tuti nem és a lajhár rokonai közé tartozom szerintem amit kereszteztek a csigák családjával :D :D

14 válaszoló voltam :D

2013. febr. 6. 20:14
 18/24 anonim ***** válasza:
:D Ha van ilyen család, akkor rokonok lehetünk, ágról végről :D
2013. febr. 6. 20:17
 19/24 anonim ***** válasza:
Felejtsd el a szuper fitt kismamákat (legalábbis az utolsó 2 hónapban mindenképpen)!!! Kitartás!
2013. febr. 6. 20:25
 20/24 A kérdező kommentje:
na, akkor most itt összegyűltünk , mint csiga-lajhár kis család :):)
2013. febr. 6. 20:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!