Nagyon félek, kérlek Titeket, hogy osszátok meg velem "hasonló tapasztalataitokat"/tudásotokat a témával kapcsolatban? Ikreket várok, bővebben alább.18hkm
Olvasd el ,teljesen egészséges kisbaba lett ,minden rossz eredmény ellenére, igaz vese probléma de akkor is
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__szules..
szobatársamnak detto így volt, és születés után azonnal pisilt,nem volt baj ...
Túl nagy áldozat ha a másik baba egészséges,a másik bébi pedig lehet down-os és operálható rendellenessége van,ha jól értem ez a legrosszabb eset.
Ha egy baba lenne akinek az élettel össze nem egyeztethető rendellenessége van akkor nem lenne kérdés.
és szintén DEOEC , a lehető legjobb kezekben vagy.
Én is ott szültem , mert bár problémamentes volt,de ha baj van a gyermekemnek a legjobbat akarom.A körülmények rettenetesek ,kosz ,zaj,ricsaj stb ... a sima csecsemősnővérek szánalmasan semmire valók ,de sima esetben nincs is szükség rájuk.
A PIC viszont első osztályú szakemberekkel dolgozik.
Szia, akkor az én AFP eredményem, mert szerintem ennél rosszabb senkinek nem volt: 1:20-nál nagyobb esély Down kórra!!!
Szintén Debrecen, szintén amnió: eredmény semmilyen kóros genetikai elváltozás nem mutatható ki!!!!
remélem, minden rendben lesz Veletek, nekem mértek el tarkóredőt, közölte a doki, hogy menjek és vetessem el, mert egyértelműen down-szindrómás, aztán 1000 más vizsgálat és ismételt uh-k után megszületett teljesen egészségesen. Mondjuk a kombinált és integrált tesz tökéletes volt, de az aggodalom megmaradt a végéig bennünk.
A legjobbakat kívánom!
Én még a helyedben elmennék dr. Hajdú Krisztinához pesten rendel az istenhegyin- ha ő azt mondja minden oké- akkor az úgy is van! :)
Engem is ő nyugtatott meg!! Nagyon nagyon rendes-alapos. MIndenképpen menj el hozzá. Genetikus.
Nekem is ikreim vannak, májusban voltam én is Debrecenben genetikán. Nekem a köv. adatok voltak:
AFP 1,47 hCG 4,66 SP1 1,43 PAPP-A 2,74 21 triszómia kockázat 1/143 volt. Kb. 5 percet töltöttem az UH, a DOWN kórak nem is iagzán foglalkoztak, inkébb az aggasztotta adokit, hogy nem látja a ajakívüket. A genetikus hölgy sem foglalkozott az értékkkel,mert ikrek esetében nagyon fals eredmények születnek. Ez volt szerdán és hétfőre visszarendeltek az ajkuk miatt, na én már nem mentem. Nyíregyházára elmentünk 4D UH- ra ahol a hölgy 1 órán keresztül nézte őket , de semmi rendelleneset nem látott. Azt mondta, ha DOWN kórosak lennének akkor a szívműködésen már akkor 20 hetesen is hallható lebbe vmi (nem értek hozzá így nem tudom mit mondott), 23 hetesen újra visszahívott és mindent rendben találat akkor is. Szept. végén 39+5 hétre megszülettek a lányok és egészségesek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!