Nagyon félek, kérlek Titeket, hogy osszátok meg velem "hasonló tapasztalataitokat"/tudásotokat a témával kapcsolatban? Ikreket várok, bővebben alább.18hkm
Ès mi volt a 12-ik heti genetikán?
Elvileg akkor csinálják ezeket akkor nézik a nyakiredöt és orrnyerget + vérvétel. A 16-ik heti vizsgálat igen nagy számban ad rossz eredményt, annak ellenére, hogy egészséges a baba.
Az amnión már rég átkellett volna esnetek, ha tudod sürgresd meg és még a héten csinálják meg. Az az egyik legbiztosabb eredmény. Ha genetikai a probléma. Pl nyelöcsö (farkastorok, nyúlszáj) probléma fertözés által alakul ki, ahol élek itt még az anyai méhben mütik ezt.
Èn minél elöbb mennék az amniora, és fel a fejjel.
Mindenképp menj el amniora. Remélem nincs semmi gond.
Majd írd meg légyszives.
Kétlányos 26hkm.
Én csak azzal tudlak biztatni, hogy az Afp pontatlan, főleg ikrek esetében. Minél előbb kérd az amniot, mert annak az eredményére is kell még néhány hetet várni!
Nekem nem volt jó az Afp-m, eredménye alapján 1:43-hoz az esély a Down kórra. Elvégezték az amniot, nekem is Debrecenben, a múlt héten kaptam kézhez az eredményt, minden rendben van. Azóta megnyugodtam, az én terhességem sem volt problémamentes, 8 hetesen túl kicsi volt, nem fejlődött rendesen, 12 hetesen súlyos fejlődési rendellenességet láttak, javasolták a terhességmegszakítást, mert vmi az agykamráknál nem volt teljesen kifejlődve, de Debrecenben biztattak, nézték 12, 14, 16 hetesen, 18 hetesen megcsinálták az amniot, és 20 hetes uh-n már minden normális volt.
Kívánom neked is, hogy ezek után jól alakuljanak a dolgok.Debrecenben jó kezekben vagy, nagyszerű orvosok.
Szerintem kérd az amniot már a héten, ha lehet.
Kitartás és szorítok nektek!
Elsö vagyok,
ebben az esetben akkor ne kenödj el, az afp-t külföldön nem is nézik. Nekem volt 12-ik heti UH+vérvétel, majd 20-ik héten a növekedési problémákat nézték (szív, gyomor, torok stb..)
Menj el az amniora, de ne izguljál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!