Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek van esélyünk rá,...

Szerintetek van esélyünk rá, hogy él a baba?

Figyelt kérdés

Dec.17-én volt az utolsó menzeszem, december 27-én, vagy 29-én foganhatott a babácska. Tehát most 7,29 hetes (ténylegesen kb:5,57 hetes) Tegnap volt egy kis vérzésem (piros, sajnos még csak nem is barna, viszont tényleg nacson kevéske, éppen csak egy cseppnyi)

Elmentünk az SZTK-ba, megvizsgált a doki, azt mondta, hogy a petezsák 12mm-es, a "sejtcsomó" benne 4mm-es, YS vagyis szikhólyag nem látható (!), és volt egy bevérzés a petezsák felett. Azt mondta, túl kicsi a "sejtcsomó", és lehet, hogy elhalt a baba :-((( Két hét múlva hívott vissza UH-ra. Szívhangot sztem nem is nézett még, nem mondta, hogy lenne.

Szerintetetek van esélyünk még, hogy életben van, és megmarad? Lehet, hogy a szikhólyagot valamiért nem látta, bár ott van? Hüvelyi UH volt.

2013. febr. 5. 16:11
1 2 3
 21/22 A kérdező kommentje:

Kedves Hozzászólók!

Még egyszer köszönöm a bátorításotokat, plusz azért is jelzek vissza, hogy ha esetleg más is hasonló helyzetbe kerülne, mint én három éve, akkor ne keseredjen el!!!

Akkor mégiscsak műtét lett a vége, de elég hamar összeszedtem magam.

2014. március 23-án megszületett második gyermekünk teljesen egészségesen, probléma mentes terhesség után. Pár nap múlva lesz két éves a kis mosolygós, csupa szeretet kicsi fiú <3

Most pár napja ismét pozitív lett a terhességi teszt, reméljük a legjobbakat, hogy hamarosan érkezik a harmadik kis rosszcsont ;-)

2016. márc. 14. 23:22
 22/22 anonim ***** válasza:

Szia!

Gratulálok a második manóhoz! :)

És, gratulálok a pocakhoz is!!! :)

Jó egészséget és sok boldogságot továbbra is!

Üdv,

Első válasz

2016. márc. 17. 18:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!