Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mennyi az esélyünk lombiknál...

Mennyi az esélyünk lombiknál halott spermiumból? Sikerült már így valakinek a baba?

Figyelt kérdés
Teljesen el vagyok keseredve.Férjem azoospermás,herebiopsziája volt.Szerdán volt a leszívásom.Tegnap amikor egy naposak voltak akkor 5 termékenyült meg.Ma mondták,hogy nem fejlődtek tovább.Kettő van amiben bíznak az orvosok.Holnapra továbbfejlődhetnek?Az orvos azt mondja,h halottak a spermiumok.
2012. dec. 14. 10:48
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Szegények. Nem értem, ha halottak a spermiumok, akkor hogyan tudtak megtermékenyíteni 5 petesejtet? Azt értem, hogy nem fejlődtek tovább, ez nálunk is előfordult (élő spermiummal), hát hátha az a kettő tovább fejlődik. Drukkolok. Maradt még sperimum a következő lombikhoz is, ha úgy alakul?
2012. dec. 14. 10:58
 2/18 A kérdező kommentje:
2db fagyasztott tégelyünk maradt.4 volt összesen abbol 2-t elhasználtak.Ez az első lombikunk.Ha ez nem sikerül akkor már csak egyetlen egyre van lehetőségünk,hogy legyen saját babánk:(
2012. dec. 14. 11:01
 3/18 A kérdező kommentje:
Jaj istenem idegességemben elírtam,nem halottak hanem mozdulatlanok.:((( Még jo h leírtam egy papírra amit az orvos mondott.:((
2012. dec. 14. 11:20
 4/18 anonim ***** válasza:

Sajnos ilyenkor már nem nagyon szokott normálisan beindulni az osztódás. Ez tapasztalat.

Alakilag találtak megfelelőt-

2012. dec. 14. 13:56
 5/18 anonim ***** válasza:
Szia, mi történt Veletek? Megindultak a fejlődésben a megtermékenyített petesejtek?
2012. dec. 16. 23:11
 6/18 A kérdező kommentje:
Ma 5 naposak,most megyünk 10 órára és minden kiderül!
2012. dec. 17. 07:37
 7/18 anonim ***** válasza:
Drukkolok Nektek, hogy visszakaphasd őket!
2012. dec. 17. 08:58
 8/18 A kérdező kommentje:
Hát nem sikerült,ennyi volt első és utolsó lehetőségünk.
2012. dec. 17. 11:27
 9/18 anonim ***** válasza:
Sajnálom nagyon, gondolom, hogy ez nagyon nehéz. A párodnak is iszonyatosan nehéz lehet.
2012. dec. 17. 11:33
 10/18 anonim ***** válasza:
100%

Szia !

Szeretném elmesélni a mi történetünket , a 3 lombik program , 5 év , és végre a várva várt gyerek !

Minden egy szép napon az esküvőnk napján kezdődött ami 2006.júniusába volt ! És ennek a napnak az éjszakáján beszéltük meg , hogy akkor álljunk is neki a baba programnak ! Én úgy gondoltam , hogy max. olyan 2 hónap és terhes leszek , de nem így volt , minden egyes hónap amikor megjött egy gyötrelem volt , és ilyenkor veszi észre azt az ember , hogy a barátainak sikerült neked meg nem , ez hogy lehet ?! Majd egy év elteltével rájöttünk , hogy ez nem normális , ezért elmentünk egy alapos kivizsgálásra , ahol fény derült a férjem betegségére , a doki azt mondta h az egyetlen esély a lombik program , az első ilyen beavatkozás 2007.októberében volt , de nem jött össze . Ekkor felmerült bennem , hogy változtatnunk kell , le kell lassulnunk , nyugodtabb életet kell élni ! Sokkal többet mozogtam , oda figyeltem , hogy mit eszek , rostosat meg olyat ami állítólag meghozza a gyerek áldást ! De nem változott semmi , eltelt megint 1 év , jött egy újabb beavatkozás 2008.Novemberében , de szintén sikertelen volt , és ekkor eldöntöttem , hogy most várunk akármennyit , amíg úgy nem érzem , hogy készen állunk ! Addig eljártunk nyaralni kettesbe voltunk , és a barátainkkal voltunk , közbe pedig bíztam benne , hogy nekünk is sikerül ! 2011 júniusába végre készen álltam , és 5 hétre rá kiderült , hogy sikerült , mérhetetlenül boldog voltam . A legnagyobb meglepetés viszont szeptemberben ért mikor kiderült , hogy 3 ikreink lesznek ! Akkor egy perce persze leizzadtam de nagyon nagyon örültem ennek ! Végig olyan szinten vigyáztam magamra , a lakásunkat is nagyon szépre kialakítottuk ! És 2 hónappal korábban , mint ahogy ki voltam írva megszülettek ! December 28. , úgy , hogy lassan 1 évesek leszünk ! A doktor azt mondta , hogy azért tudtam ilyen sokáig hordani őket , mert nagyon sokat feküdtem ! Szófia 1990 grammal született ( ő volt a legkisebb , viszont ma már teljesen utolérte magát ) , Zóra : 2120 grammal ( ő ma a legnyugisabb , mindig az volt , ő elbírja viselni azt is amikor a tesói ordibálnak ) Nimród 2500grammal született ( mi kis vasgyúrónk )

Ők az életem , pedig nagyon elfáradok , és szinte semmit nem alszok ebbe az utóbbi egy évbe , hisz folyamatosan sír valamelyik ! Bár a Szófi már átalussza az éjszakát !

Sok sikert és várjál ! Tudom milyen

2012. dec. 17. 22:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!