Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mi van velem? Egy pár napja...

Mi van velem? Egy pár napja azt álmodtam, h találtam egy élő-halott 3-4 hónapos kisbabát, tegnap azt álmodtam, h örökbe akarunk fogadni egy 3-4 hónapos kisbabát.

Figyelt kérdés
Nem értem, h mik ezek az álmok, az első az nagyon ijesztő volt és rossz érzések keringtek körül mikor felébredtem, meg akárhányszor fel ébredtem és vissza feküdtem mindig folytatódott az álmom. És ezt az élő-halott babát egy olyan házban találtam ami már 7 éve üresen áll, mert meg halt ott a néni. Szerintetek?

2012. okt. 29. 11:40
 1/3 anonim válasza:
Kérdezek,és adom a választ.Van gyereked?Meghalt vkid mostanában?Örököltél?
2012. okt. 29. 12:06
 2/3 A kérdező kommentje:
Van gyerekem, most lesz 1 éves. Tegnap tudtuk meg, h párom fogadott papája meghalt. Nem örököltem. Előre is köszi.
2012. okt. 29. 12:44
 3/3 anonim válasza:
Szerintem csak a veled történtek miatt álmodod ezeket, biztos kicsit zaklatott voltál a napokban..
2012. okt. 29. 19:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!