Mit jelent ha azt álmodtam hentes vagyok valami vágóhídon ahol halott emberek voltak?
Már rájöttem mit jelentett: idióta válaszokat fogok kapni gyk-n.
Tisztelet a kivételnek.
A 19:29-es valaszt mindenhova bemasolja az illeto:)
Mindig igaza van:P
Szoval kb meg is fejtette az osszes almos kerdest a honlapon.
Mindenek előtt: A konkrét kérdésedre konkrét és pontos választ itt nem fogsz kapni, nem is kaphatsz.
Kb olyan, mintha azt kérdeznéd: "Szomorú vagyok. Miért?" A dolog nagyon-nagyon összetett,
DE! Ajánlok két könyvet, ha fel akarod dolgozni az álmaidat, célszerű ezekkel kezdeni:
Sigmund Freud: Álomfejtés
Carl Gustav Jung: Álom és lelkiismeret
Hozzájuk még annyit, hogy Freudot egy kicsit rugalmasan kell kezelni abból a szempontból, hogy mindent a szexualitáshoz köt. Junghoz meg egy-két alapfogalmat kell tisztázni (de ez lehet, hogy a könyvben is tisztázva van), mint archetipus, kollektív tudattalan, árnyék.
Egyébként én is foglalkozgatok a rémálmaimmal. Érdemes. Sokszor rá tudnak mutatni fontos dolgokra. Tulajdonképpen erre jók (a jungi felfogás szerint, és én is annak vagyok a híve).
Ne hanyagold el az álmaidat, mert kb az vetíti ki a lélekállapotadat. Én spec nem nagyon értek hozzá, de soha nem hagyom figyelmen kívül a sajátjaimat, mindig utána nézek álmoskönyvekben és próbálom összeilleszteni azokkal a dolgokkal amik a hétköznapokban történnek velem.
Ja és ez csak akkor igaz így, ha előtte nem néztél horrort, mert nem cukkolásból mondom, nekem is előfordult már, h film után rosszat álmodtam. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!