Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Fzrcsa álom rég halott szülőmr...

Fzrcsa álom rég halott szülőmről. Volt valakinek ilyen, és mint jelenthet?

Figyelt kérdés

Csak a végére emlékszem, a lényegre:

Itt lakok a nagyinál, de apám idejött, amikor élt jellemző volt rá hogy néha nagyon mérges volt, de értelmes mérnök volt és sosem alkoholizált. Az álmomban összevesztünk valamin, és irtózatosan bepöccent. Zúzta a cuccaimat, egy nagy csapással leverte a gépemet, ordibált velem, és amikor én halkan és tiszteletesen kifejeztem egyet nem értesemet, rámnézett 2 másodpercig dühös arccal, megragadott a vállamnál és beleorditotta a mondanivalóját a számba, a torkomba, de nem ütött meg. Elég félelmetes és nagyon valósághű volt, de én nem féltem tőle, és ekkor ébredtem fel.

Sajnos semmire se emlékszem mit mondott vagy én mit mondtam :(

2012. máj. 11. 17:16
 1/4 A kérdező kommentje:
Amúgy én voltam a legkisebb a családba, így engem szeretett a legjobban, én voltam a kiskedvenc és még sose álmodtam vele ilyet, kb. havonta álmodok vele mindig mást.
2012. máj. 11. 17:17
 2/4 anonim ***** válasza:
Nincs jelentősége. Mindenfélét álmodunk a valósággal megegyezőt, és attól eltérőt is. Nyugi. :)
2012. máj. 11. 17:37
 3/4 A kérdező kommentje:

Egyébként az utsó esemény után, még a felébredés elött, hátat fordított és elment, én meg megnyugodtam, és nem történt semmi, és akkor ébredtem fel.

Este volt, asszem ezelött az álomban az Örsön mászkáltam, sötét volt végig, nem égett semmi lámpa és mintha a Hold világitott volna be az ablakon, vagy valami kis fény azért volt a szobában, Apát jól láttam, és tökre nem értettem az egészet.

2012. máj. 11. 20:43
 4/4 anonim ***** válasza:
Vagy egy régi emléket álmodtál meg, vagy a lelkiismereted okozza ezeket a pillanatokat. De lehet hogy egyik sem, hiszen nem ismerlek :)
2012. máj. 12. 16:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!