Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Ez durva álom? Mit jelenthet?

Ez durva álom? Mit jelenthet?

Figyelt kérdés

Mostanában azt álmodom, hogy otthon, ahol elaludtam, a plafon a szobában vértócsa, és egymásután hullanak ki belőle levágott emberi fejek szüntelenül. Nem ébredek fel zihálva, meg ilyenek, nem is izgat, de eddig nem nagyon álmodtam. Nem vagyok semmilyen terhelés alatt, nem kezdtem el drogozni, nem ért sokk/veszteség/lelki sérülés, nem izgulok és/vagy szorongok dolgok miatt, etc. Ugyanolyan minden az életemben, mint évekkel ezelőtt a mai napig.

Mit jelenthet?

19/f

2012. ápr. 13. 01:24
 1/6 anonim ***** válasza:
Egyszerűen ne törödj vele. Ne parázz rá, mert rosszabb lesz. Hidd el, el fognak múlni ezek az álmok, az sokat számít, hogy lefekvés előtt mivel foglalkozol, mire gondolsz. És ne félj az álomtól. Hisz tudod, hogy nem valóság!
2012. ápr. 13. 03:44
 2/6 anonim ***** válasza:

Hát, nagyon durva.

Nos, mivel felsoroltad, hogy lelki háttere nem igazán lehet az álmodnak, még arra tippelhetünk, hogy ez valami üzenet szerű dolog.Talán a lakóhelyed múltjának utána nézhetnél kicsit, nem történt-e ott valami, ami oka lehet az álmaidnak, vagy nem lakott-e ott labilis személy?

Ha netán a jövőre akarna utalni az álom, akkor szerintem arra figyelmeztet, hogy ne vállalj túl nehéz feladatot, amiben"elvérezhetsz", légy józan gondolkodású ne "veszítsd el a fejed".

2012. ápr. 13. 07:30
 3/6 anonim válasza:
a második kommentelőnek azt ajánlom ne nézzen több filmet... főleg ilyen 6.-7. érzékes dolgokat :D ennek semmiféle mondanivalója nincsen jelentősége meg annál is kevesebb... és akármennyire nyugodt leszaromtablettás életed van (nekem is) az agyad főleg tévéből kap olyan képeket amit nem tud feldolgozni. erre a legegyszerűbb példa az akciófilm. a filmek süritett anyagok szóval pár hónap leforgása alatt történt dolgokat látsz összevágva 1 történetbe. az akció vérfürfő jeleneteket az agy megéli mintha valóságos lenne (mivel a rendezők igyekeznek minél valóságosabban megjeleníteni azt) de mivel a leghosszabb film is 2 órás (stáblista nélkül) ezért a film után az agyad leáll ebben a fantáziakörben és pihenteti azokat a képkockákat villanásnyi információkat amit abból sűritetten megkapott ezeknek a későbbi kivetülése a tudatalattidban (ami alvó állapotban a legélénkebb). jelentősége nincs mondom.
2012. ápr. 14. 07:44
 4/6 anonim ***** válasza:

Az álmoknak semmijen jelentősége nincsen, csak az emlékeidből rak össze történeteket. Az meg, hogy a lakóhelyeden történt valami, az már bocs, de baromság (amit a 2-vel előtti írt), arról te semmit sem tudhatsz, mi volt itt, honnan álmodhatnád meg.

Én is szoktam brutális dolgokat álmodni, pedig nem nézek horrorfilmeket meg én se drogozok vagy hasonlók. Tök ártatlan kis életem van, mégis álmomban folyton ki akarnak nyírni vagy meg akarnak erőszakolni. Örülj, hogy nem félsz az álmodtól, még egész jól jártál. És hidd el, nincs jelentőségük.

2012. ápr. 15. 12:51
 5/6 anonim ***** válasza:

Rohamsisak!

Hallottál már például a morfogenetikus mezőről?Netán személyesen is tapasztaltad a létezését?Gondolom, egyik sem.

Nevezhetjük akár energialenyomatoknak is.Nos, akkor először tájékozódj ezekben a témákban, utána alkoss véleményt.

Bár egy fafejű szkeptikusnak felesleges ilyet javasolni.

2012. ápr. 15. 13:01
 6/6 anonim ***** válasza:
Egyébként 2. válaszoló voltam, aki "baromságot" írt..
2012. ápr. 15. 13:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!