Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Vajon mit jelenthet ez az...

Vajon mit jelenthet ez az álom? Nagyon durva volt

Figyelt kérdés
szoval kezdetben az volt, hogy egy pasival csokoloztam , aki elvileg a titkos szeretöm volt és apum is ismeri, de igazából még soha nem láttam...és apu észrevette ezt, és utána ment, addig a pasi gyorsan beszállt a kocsiba, én meg nagyon féltem , h elkapja... aztán hirtelen egyik barátnömnél voltam akivel régen taliztam...és egymás mellett feküdtünk és felizgultunk egymásra... és csokoloztunk meg ilyesmik és ezekután ...egy horror filmet néztünk, miközben tudtuk , h éjfélkor "köjönnek" a tv ből azok aiket nézünk és mégis megnéztük és megvártuk...
2010. máj. 26. 20:15
 1/6 anonim ***** válasza:
Közeli Barátoddal megszakad a kapcsolatod
2010. máj. 26. 20:29
 2/6 anonim válasza:
hát ez ténleg fura álom azt mondják hogy az álmok a titkos vágyakat jelenitik meg ezekszereint te 1 kicsit vonzódszalánkhz és seretsz félni még ha nem is nyilánul meg
2010. máj. 26. 20:59
 3/6 anonim ***** válasza:
0%
Pénz áll a házhoz.
2010. máj. 26. 21:01
 4/6 anonim ***** válasza:
0%
Kéményseprő érkezik hozzátok a héten, várhatóan valamikor a kora esti órákban.
2010. máj. 26. 21:08
 5/6 anonim válasza:
33%
szexelhetneked van,mellesleg ne nezz ilyen hulye filmeket mint a Gyuru ha nem vagy erett a horrorfilmekre:):):)
2010. máj. 26. 21:22
 6/6 anonim ***** válasza:

Az álmod valószínűleg a párválasztással kapcsolatos, ahol apádnak elég konkrét és szigorú elvárásai vannak, amitől te eléggé félsz (bár lehet, hogy nem tudod). Foglalkoztat a kérdés, hogy mi lesz, ha találkozol egy pasival, akivel jól érzed magad, de apád, vagy a beléd ivódott program nem engedi, hogy együtt legyetek, mert még ha titkos szeretőd is, azaz ha csak gondolatban is jut eszedbe a dolog, a beléd nevelt aparendőrség azonnal le fog csapni.

Tovább informál a tudatalattid arról, hogy a rég nem látott 'barátnőd' (aki te magad vagy, egy korábbi életszakaszban) és 'te' összemelegedtek, ez azt jelképezi, hogy volt idő, amikor még nyíltan gondolkodtál a szexualitásról, nem volt tétje, hisz egy nővel, azaz a saját fantáziáddal vagy, ott azt tehetsz, amit akarsz, de aztán a programod ide is bepofátlankodik, hiszen horrort néztek, félelmetes dolgokat, azaz mikor már csókolóztok, előjönnek a félelmek, amik aztán testet is öltenek, azaz valamilyen szankcióktól félsz ennek kapcsán.

Mondom röviden: apád, vagy valamilyen hozzá kapcsolódó dolog (akár valamilyen apafigura vagy archetipus) súlyos hatással van a szexualitásodra, amely akadályoz téged a kibontakozásban.

2010. aug. 4. 14:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!