Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Furcsa álom. Vajon mit jelenthet?

Furcsa álom. Vajon mit jelenthet?

Figyelt kérdés

Évekkel ezelőtt volt egy nagyon furcsa álmom, amit a mai napig sem tudtam elfelejteni.

A keresztanyám férje német, és sokat járnak Magyarországra. Sajnos nem beszélek németül, csak 1-2 szót, így sosem értem miről van szó. Nos, egyik éjjel azt álmodtam hogy én vagyok az a német rokon... illetve, tudtam magamról, hogy nem ő vagyok, de hiába próbáltam szólni bárkihez is, nem értették (annak ellenére, hogy anyám és keresztanyám is anyanyelvi szinten beszél németül). Senkivel nem tudtam beszélni, kb. olyan volt, mintha a lelkem bezárták volna a rokonom testébe. Én tudtam magamról, hogy magyar vagyok, és tudok magyarul beszélni, de képtelen voltam rá, és senki nem értette mit akarok mondani - viszont németül tökéletesen beszéltem.

Azóta is sokat találkozunk keresztanyámékkal, de ez az álom azóta sem jött elő. (Mondjuk most sem beszélek németül, de nagyjából ki tudom hámozni miről van szó...)

Mit jelenthet ez az álom? Mitől jöhetett elő?

2011. ápr. 9. 02:32
 1/2 anonim ***** válasza:

Én annyit kiolvasnék belőle, hogy jó lenne elkezdeni megtanulni németül. Mert ha az életed úgy hozza, hiába fogsz tudni magyarul, nem is szólalsz meg, mert tudod, hogy ott azt senki nem érti. Talán álmodban ezért is nem tudtál megszólalni, és ezért volt az, hogy álmodban tökéletesen beszéltél németül.

Nem tudom milyen idős vagy, a német nem nehéz nyelv, nyugodtan hozzáfoghatsz!

2011. ápr. 9. 09:59
 2/2 anonim ***** válasza:
Semmit. Miért kell minden álomnak a jelentését keresni? A fontosabbakból általában úgyis visszatérő álom lesz, ha meg nem, akkor nem kell vele évek után is foglalkozni.
2011. ápr. 10. 18:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!