Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Miért álmodtam a 14 éve...

Miért álmodtam a 14 éve halott nagyapámmal?

Figyelt kérdés

Meg akartam látogatni a kórházban, ahol kómában volt. El akartam tőle köszönni.

Miért álmodtam ilyet? :( Ráadásul ennyi idő után? :(

2012. máj. 13. 07:02
 1/7 anonim ***** válasza:
Én is szoktam a rég elhunyt nagyimmal álmodni. Igaz én sokszor gondolok is rá,kár hogy nincs velünk. Szerintem nincs ennek semmi jelentősége.
2012. máj. 13. 07:12
 2/7 anonim ***** válasza:
20%
Azt tanultam: halottal álmodni esőt jelent. (Nálunk esik)
2012. máj. 13. 07:48
 3/7 anonim ***** válasza:
Halottal álmodni, időjárás változást, /rossz időt/ jelez.
2012. máj. 13. 08:16
 4/7 anonim ***** válasza:
Anyukám szokott a nagyival álmodni ilyenkor mindig kimegy a temetőbe és az segít .
2012. máj. 13. 10:07
 5/7 anonim válasza:
Lehet, hogy valamit akar még segíteni, vagy elköszönne tőled.Próbáld megjegyezni, mit álmodtál pontosan, mit mondott álmodban.
2012. máj. 13. 11:03
 6/7 anonim ***** válasza:

Álmunkban az agyunk szelektálja az emlékeket. Én sokszor álmodok régen meghalt ismerősökről,de ennek semmi jelentősége nincs.

Valami előhívta a nagyapád emlékét. Ennyi.

2012. máj. 13. 11:16
 7/7 anonim ***** válasza:

Valószínűleg ha most pszichológiai szemszögből közelítem meg a dolgot akkor a tudatos éned vmiféle asszociációs tevékenység miatt nagyapád felé irányult.Ha ez a tevékenység csak tudatalatt került feldolgozásra a napi tevékenységed közben akkor a felszínes egód nem foglalkozott ezzel de amint elaludtál a tudatalattiból előjöttek a feldolgozatlan napi élmények és ez is köztük volt és gondolom mindez mellé társult egy nagy érzelmi sokk is amikor már álmodban feldolgoztad ezt az eseményt.

Ha ezoterikus szemszögből nézed minden álomnak van jelentősége amire emlékszel mert ilyenkor a tudatos énbe átjönnek olyan emlékképek amit álom alatt átélsz de csak a tudatalattid foglalkozik vele. Ilyenkor lehet kapcsolatba kerülni a rég meghalt ismerősökkel csak azt pl a pszichológia máshogy magyarázza mint a tudományos parapszichológia remélem tudtam segíteni.

2012. máj. 13. 12:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!