Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Halott nagyapámmal álmodtam,...

Halott nagyapámmal álmodtam, mit jelent?

Figyelt kérdés

Éjjel halott nagyapámmal álmodtam,már 5éve meghalt.De most olyan élesen láttam őt,mintha tegnap találkoztam volna vele és akkor láttam volna utoljára.Az álmomban rá sem jöttem hogy már meghalt,de mikor felébredtem,akkor döbbentem rá,hogy mit is álmodtam.Miután vissza aludtam ugyan azt az álmot álmodtam tovább.Nem sok mindenre emlékeszem,de az álmom végén nagypapám megvádolt valakit egy elég komoly dologgal,majd rátámadt.Majd lecsillapodtak a kedélyek és mindenki megnyugodott.

Nagypapám halála után csak 1szer álmodtam vele.Ezért is fura,hogy ennyi év után ilyen élesen és tisztán láttam őt álmomban.Mit jelenthet?

2010. jún. 25. 14:37
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem emlékszel, hogy mivel vádolta meg, vagy hogy kit, és az a valaki hogy nézett ki?
2010. jún. 25. 14:41
 2/6 anonim válasza:
100%
Latogass ki hozza a temetobe, en ugy tudom, halottal almodni azt jelenti, hogy ki kell menni a sirjahoz.
2010. jún. 25. 15:13
 3/6 A kérdező kommentje:

a baj az,hogy tőlem 200 km-re élt és ott halt meg.így a temetői látogatás nehézkes(ugye az utazási költségek...).

Arra emlékszem,hogy az illető 1 férfi volt,és hogy valami rosszat tett az egyik unokájával(mi 3-an vagyunk testvérek,nagybátyáméknál most jön az első baba).Ezért támadta meg.Hogy konkrétan mi volt,arra nem emlékszem,de az biztos,hogy nem testi bántalmazásról volt szó.A férfi az álmomban sötét helyen ült ,ezért nem láttam az arcát.azt tudom,hogy egy felnőtt férfi volt,középmagas,jól öltözött

2010. jún. 25. 15:20
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Nagypapád üzent neked valamit szimbolikusan.Valakivel konfliktusod lesz,de majd megfogtok békélni.Valami komolyra akarja felhívni a figyelmet.Mivel nem tudok az életedről semmit sem ezért nem tudom pontosan megállapítani.De valószínüleg olyasmire hívja fel a figyelmedet,ami nagyon nagy változást hoz az életedben,ha nem veszed észre időben.
2010. jún. 25. 16:48
 5/6 anonim válasza:
100%
Úgy tudom hogy üzzenni akar valamit,figyelmeztetni
2010. jún. 29. 23:08
 6/6 A kérdező kommentje:
Próbálok rájönni hogy mi lehet az.De nem tudom hogy rossz e vagy jó e.Kezdek depressziós lenni,mostanában nagyon összejöttek a dolgok. Lehetséges hogy ezzel kapcsolatban próbálna figyelmeztetni?
2010. jún. 29. 23:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!