Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Steve Jobs-szal álmodtam -...

Steve Jobs-szal álmodtam - mit jelenthet?

Figyelt kérdés

Azt álmodtam, hogy valahol Magyarországon egy vidéki művelődési házban vagyok. Hogy pontosan hol, azt nem tudom. Vannak dolgok, amiket álmában egyszerűen csak "tud" az ember. A terem, ahol voltam, nem volt túl nagy, volt benne körülbelül ötven darab régi, fából készült, kopott, párnázatlan szék és velük szemben egy félméteres kis emelvény. Én egészen a terem végében ültem, a kis színpadtól a lehető legtávolabb, a bejárati ajtó mellett. Egyedül voltam a nézőtéren. Végig az a fura érzés motoszkált bennem, hogy "mit keresek én itt?".

Bár a székeken rajtam kívül senki nem ült, mégsem voltam teljesen egyedül, mert a színpadon ott állt Steve Jobs! Körülbelül a mainál (ha élne) tíz évvel fiatalabb énje állt velem szemben. Sötét volt a haja és feltűnt, hogy milyen jó húsban van. De a legkülönösebb és legmegdöbbentőbb nem is ez volt az egészben, hanem az, hogy Steve Jobs meztelenül éneklelt a színpadon. Legalábbis majdnem teljesen meztelenül: volt rajta ugyanis egy alsónadrág és a marketing előadásaiból híressé vált fehér sportcipő. Ruha más nem is volt rajta, csak egy gitár a kezében. Egy gitár a kezében, amin játszott és közben énekelt. Hogy mit énekelt már nem tudom, csak arra emlékszem, hogy a dal se nem tetszett sem nem volt túl borzalmas. Semleges volt.

Én pedig mindezen előadás közben azt figyeltem, hogy úristen, mekkora hasa van ennek a Steve Jobsnak. És milyen szőrös! És a combja is nagyon szőrös. Ennyi. Aztán felébredtem. Szerintetek mit jelent ez az álom?

Soha nem használtam Apple terméket.

2011. nov. 17. 10:04
 1/9 anonim válasza:
Azt jelenti, hogy aludtál
2011. nov. 17. 10:48
 2/9 anonim ***** válasza:
43%
a bulvár hírek keveredtek a piszkos fantáziáddal.
2011. nov. 17. 11:10
 3/9 anonim válasza:
Egy nagy, jóllakott szőrös macska dorombolt melletted :)
2011. nov. 17. 11:44
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Steve Jobs fentről üzeni, hogy vegyél ájfónt!
2011. nov. 17. 12:17
 5/9 anonim ***** válasza:
...ájfónt, meg ájpedet, meg ájmetet is vegyél.
2011. nov. 17. 12:39
 6/9 anonim ***** válasza:

A lelke téged akar megkeresni, biztonság kedvéért menj el egy tisztánlátóhoz és kérj egy szellemaura védelmet.

40-50.000 forint körül már kaphatsz egy normálisabbat.

2011. nov. 17. 12:48
 7/9 anonim válasza:
Előzővel egyetértek, de 15.000 ftért csak kínai szellemaura védelmet kapsz, szóval ezen ne spórolj. Nekem is dupla szellemaura védőm van, 2 * 48.000Ft volt, de nagyon megéri.
2011. nov. 17. 12:58
 8/9 anonim ***** válasza:
A második válaszoló tökéletes választ adott, mert tényleg az történt.
2011. nov. 19. 16:02
 9/9 anonim válasza:

Én meg azt álmodtam hogy idejött hozzánk az info tanárunk és szétverte a épünket mégse parázok meg semmi x)

Az ember álmodik mindenféle baromságot nincs eben semmi különös.

2011. dec. 9. 14:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!