Ráadnátok egy halott baba ruháit a saját újszülöttetekre?
Bocs de akkor miért kérdezed?? Egyébként én megköszönném és elfogadnám. Szegény...senki nem tehet erről ez nem ragályos! Nagyon sajnálom. Legalább ne sértsd meg azzal, hogy nem fogadod el. Képzeld magad a helyzetébe. Te kidobnád a várva várt babád ruháit a szemétbe? Örülnél ha ott kéne kerülgetned a lakásba, hogy még akkor is eszedbe jusson amikor lehet, hogy kb.fél perce nem gondoltál rá? És biztosan örülne ha egy szép egészséges kisbabán láthatná viszont azokat a ruhákat amkiket nagy szerettel megvett a saját babájának. Fogadd el! Legfeljebb nem adod majd rá.
5 hós anyuka
Mondjuk szerintem az nem szep toled, hogy elfogadod, es itt pedig leirod, hogy latni sem akarod azokat a ruhakat. Szoval akkor elfogadod mosolyogva es mennek a szemetbe, vagy mi? Hanyok a ketszinu emberektol, akik az ember szemebe vigyorognak, a hatam mogott pedig a busba kivannak. Most te is ketszinu vagy, ugye tudod?
Az lenne a legnormalisabb viselkedes toled, ha megkoszonned, es megmondanad, hogy nem kered oket. Kesz. A kismama meghirdethetne a teszvesz-en, es nem neked ajanlja fel, egyaltalan nem jo otlet ez sem tole.
Amugy nem adnam ra a ruhakat, mert el se fogadnam, oszinten megmondom neked.
En megmondanam a kismamanak, hogy vagy rakja el oket emlekbe, vagy adja ra a szuletendo ujabb gyerekere.
Szoval az anyuka is eleg furcsan gondolkozik, o nem akarja raadni azt a ruhat a sajatjara, viszont masnak jo lenne???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!