Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ráadnátok egy halott baba...

Ráadnátok egy halott baba ruháit a saját újszülöttetekre?

Figyelt kérdés
Egy ismerősöm megvette a kisbabájának a ruhákat, de sajnos halva született meg, és most nekem akarja adni azokat a ruhákat, ami a halott babának volt szánva, mivel ők akarnak másikat, de ezeket a ruhákat nem akarják ráadni! Mit tennétek? Én a lakásba sem akarom látni, nem hogy ráadjam majd a gyerekemre!
2009. júl. 5. 20:25
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
69%
Én sem adnám rá,az biztos
2009. júl. 5. 20:28
 2/17 anonim ***** válasza:
86%
huu ez durva,hat en sem adnam ra az biztos.De meg ha O sem adja ra akkor miert akarja hogy te add ra.Szerintem azokat a ruhacskakat nem kene senkire raadni,talan nem sok darabrol van szo
2009. júl. 5. 20:28
 3/17 anonim ***** válasza:
87%

Bocs de akkor miért kérdezed?? Egyébként én megköszönném és elfogadnám. Szegény...senki nem tehet erről ez nem ragályos! Nagyon sajnálom. Legalább ne sértsd meg azzal, hogy nem fogadod el. Képzeld magad a helyzetébe. Te kidobnád a várva várt babád ruháit a szemétbe? Örülnél ha ott kéne kerülgetned a lakásba, hogy még akkor is eszedbe jusson amikor lehet, hogy kb.fél perce nem gondoltál rá? És biztosan örülne ha egy szép egészséges kisbabán láthatná viszont azokat a ruhákat amkiket nagy szerettel megvett a saját babájának. Fogadd el! Legfeljebb nem adod majd rá.

5 hós anyuka

2009. júl. 5. 20:30
 4/17 A kérdező kommentje:
Elfogadni elfogadom, hogy ne bántsam met, ez természetes, de egy percig sem fogom a lakásban megtűrni. Nekem is volt vetélésem, és nekem is voltak ruhácskáim, de nem adtam senkinek, elvannak rakva, és a következőre sem fogom ráadni! Nem akarom, hogy valamilyen babja legyen az én kisbabámnak, még babonából sem, mert azt nem élném túl, pár ruha miatt!
2009. júl. 5. 20:35
 5/17 anonim ***** válasza:
93%
Más egy vetélés és megint más egy halva szülés, hidd el!
2009. júl. 5. 20:37
 6/17 anonim ***** válasza:
89%
Igazad van es fel sem kellet volna tenned a kerdest.
2009. júl. 5. 20:39
 7/17 anonim ***** válasza:
91%
Annyiból hülyeségnek tartom,h nem adod rá,h nem egy már megszületett babáról van szó,aki hordta is a ruhákat,hanem egy még meg sem születettről.És ha pl.a tesz-veszen,vagy a vaterán vennéd,mint ÚJ ruhákat(és azt írnák,mondanák neked,h túl nagy volt a baba,és kicsi a ruha,ezért újak)akkor megnyugodnál?A helyzet ugyanaz lenne,csak az igazságot nem tudnád!2 gyerekes anyuka
2009. júl. 5. 20:41
 8/17 A kérdező kommentje:
Miért? Ti ráadnátok?
2009. júl. 5. 20:58
 9/17 anonim ***** válasza:
84%

Mondjuk szerintem az nem szep toled, hogy elfogadod, es itt pedig leirod, hogy latni sem akarod azokat a ruhakat. Szoval akkor elfogadod mosolyogva es mennek a szemetbe, vagy mi? Hanyok a ketszinu emberektol, akik az ember szemebe vigyorognak, a hatam mogott pedig a busba kivannak. Most te is ketszinu vagy, ugye tudod?

Az lenne a legnormalisabb viselkedes toled, ha megkoszonned, es megmondanad, hogy nem kered oket. Kesz. A kismama meghirdethetne a teszvesz-en, es nem neked ajanlja fel, egyaltalan nem jo otlet ez sem tole.

2009. júl. 5. 20:58
 10/17 anonim ***** válasza:
75%

Amugy nem adnam ra a ruhakat, mert el se fogadnam, oszinten megmondom neked.

En megmondanam a kismamanak, hogy vagy rakja el oket emlekbe, vagy adja ra a szuletendo ujabb gyerekere.

Szoval az anyuka is eleg furcsan gondolkozik, o nem akarja raadni azt a ruhat a sajatjara, viszont masnak jo lenne???

2009. júl. 5. 21:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!