Tudnátok ajánlani nagyon jó, nem túl drága, nem pénzéhes szülész/nőgyógyászt aki a Szt. Imre kórházban dolgozik?
Én 3x szültem a Szent Imrében és nagyon jó tapasztalataim vannak- és nem pesti vagy pest melletti vagyok, hanem kecskeméti! :) MInden jó volt- a szüléseknél is - utána a gyerekágyon is. Az az igazság, hogy rosszat mindenhonnan lehet hallani- nemcsak kórházról- dokikról is.
én a dr Tasi Róbertnél szültem- nek is van budai oldalon rendelője a szent teréz rendelőintézetben a fegyvernek utcán 11.kerületben. Én bírtam- nagyon jól vezette a szüléseimet.
Én ajánlom a kórházat, dokit is.
De persze majd Te eldöntöd. :)) Boldog kismamaságot kivánok!!
15ezret kicsit sokallom, előző dokimnak Budán van a magánrendelője és ő csak max. 12e-ret kért. Mondjuk én elvből nem kérdeztem rá mennyit kér a szülésért, ő meg magától nem mondta, így "csak" 50ezret adtunk... Lehet, hogy emiatt nem vizsgált meg alaposabban a 6 hetes kontrollnál, de akkor viszont nem is érdemel még annyit sem... Vastag aranyláncos, karkötős, pénzéhes bájgúnár...(no de őt is ismerős ajánlotta..) és még a humora is erőltetett, viszont a szülést jól levezette... de ennyi... Szóval most töröm a fejem akkor kinél tovább...
Apropó, ki, mikor szokott adni a dokinak a szülés után? Lehet, hogy meg kellett volna várnom a 6 hetes kontroll-t? De addig meg lehet, hogy azt hitte volna, nem is akarok fizetni...
Én szültem 3x a Tasinál,
2011-es tarifája még csak 10ezer volt a Tasinak, én 2012februárjában szültem nála- pont egy éve - és tőlem még annyit kért végig, pedig mondta, hogy januártól 12 a díja. Januárban már kétszer kellett menni, nst-t is csinált a rendelőjében.
A szülésért én is ugy hallottam, hogy 80-100at szokott kapni- de én sem adtam neki annyit, csak 50-et és nem sértődött meg. :) Nekem nagyon gyors, könnyű, komplikációmentes volt a szülésem, szűk két óra, utána míg kitiszította a méhemet - és gátvédelemmel ugyan, de egy minimális sérüléssel két öltést amit csinált- összesen azt mondom 3órát "tartottam fel" - és ráadásul ügyeletes is volt aznap- tehát miattam be sem kellett külön hívni.
Én ennyit tartottam reálisnak!
REndes doki - megbízható, és a szülésnél itt nagyon korrekt volt.
De persze a te döntésed a válsztás- mi csak a tapasztalatainkat írtuk le Neked!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!