Van itt fiatal kismama?
Sziasztok! En is 21 vagyok, 29 hetes kislannyal:)
Es teljesen igazatok van, nem hiszem hogy olyan nagyon fiatalnak szamitok, de mindig ledobbenek a terhesgondozason hogy huszonevest nem is latok, csak 30-40 kozottit, es nem azert mert mar a 8. babajat varja...aztan csodalkoznak hogy nem jok az eredmenyek, es a genetikai tanacsado varojaban tobben vannak, mint az ultrahangos ajto elott :(
En 23 vagyok, 14 hetes kismama :)
Mi Angliaban elunk, ahol kb 15 eves kortol normalis a gyermekvallalas, tolem megis mindig megkerdezik, hogy nem vagyok-e tul fiatal egy babahoz...A ferjem azt mondta, legkozelebb kerdezzek vissza, hogy "Maga meg nem tul pofatlan-e a korahoz?" :D
én 24 éves vagyok és 37 hetes kismama :) Kislányunk lesz akit már nem győzünk kivárni h megszülessen :) Kicsit öregebbnek számítok itt pár kismamánál de gondoltam nem baj ha írok én is. Miskolci vagyok és csak azért szoktak furcsállóan rám nézni mert kb 18 évesnek nézek ki :) mai napig elkérik mindenhol a személyimet ha olyat akarnék vásárolni :P Egyébként tervezett baba volt vártunk is rá pár hónapot...Nálunk a családban mindenki hatalmas örömmel és izgatottsággal várja a pici lány jövetelét.
Amúgy meg a rosszakarókkal meg nem kell foglalkozni ha te szereted és akarod őt a többi nem számít :) Boldog babavárást mindenkinek!!!!! :)
Utolso velem is pont ilyenek:D A multkor egy bababoltban mondtam hogy visszajovok szules utan meg par dologert, es mondta az (egyebkent tenyleg nagyon segitokesz) elado hogy ha akkor hozok magammal egy nagykorut es o alairja akkor tud adni kedvezmenykartyat :D Kerdeztem hogy az en alairasom jo lesz-e, erre suru bocsanatkeresek es pirulasok kozepette mondta hogy jajj csak nagyon fiatal az arca :D
Boldog babavarast mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!