Van itt fiatal kismama?
tényleg :) elkerülte a figyelmemet ;)
nálatok a szülők mit szóltak a babához?
nálunk örültek nagyon :)
22 éves kismama
Kedves utolsó,már nem!! :D
Én 23 éves vagyok,pont ma vagyok 27 hetes,kisfiú bérli a pocakomat.Nem bántam meg,mivel tervezett baba volt :) Júniusban férjhez mentem,és aug.ban már jött is a kisfiam :)
Május 2-re vagyok kiírva,de nem bánnám,ha 1 nappal később jönne,mert akkor a névnapomon lenne a szülinapja :) Tiszaújvárosi vagyok :)
Én első babát 17 évesen szültem, másodikat 20 évesen, harmadikat 22 évesen fogom:)
Most 26 hetes és fiú:) Május 10-re vagyok kiírva.
Én 19 éves vagyok és 22 hetes kismama, kislány van odabent :) Mi terveztük a babát, külön élünk a szüleinktől saját házunkban. A szülők örültek, ismernek minket, hogy mennyire családcentrikusak vagyunk. Viszont pár "barát" nem hogy velünk örült volna, megkérdezte hogy mit kezdünk a gyerekkel...mi mondtuk hogy várjuk szeretettel :)
Én ezek mellett főiskolára járok, megkérdeztem mik a lehetőségeim, és támogatnak.
Hát én is fiatalnak számítok a kismamák között, bár ahogy itt olvasgatok egyre több velem egyidős, illetve fiatal anyuka/kismama van. a terhesgondozáson meg pont ennek az ellentéte, tele van mindig 30-40 éves kismamákkal, ami annyiba zavar, hogy túl fiatalnak érzem magam köztük a 24 évemmel.
Első babámat amúgy 19 évesen szültem volna, de ő elment, rá két évre jött a fiam, aki most tölti a 3-t májusban és most vagyok 18 hetes terhes a kis tesóval:)
Lehet nem kellett volna írnom?! :)
Kérdésekre a válasz: sokkal, de sokkal rosszabbul, mint a fiammal. Nem bántanak, de vele bántottak az elején (főleg anyósom), de lerendeztem mindig a kötekedőket :)
júl 9-re vagyok kiírva, érdi vagyok és a nemét még nem tudjuk :)
Akkor én itt vén vagyok,28 éves!24 hetes kismama Debrecenből.És a pocaklakóról ma kiderült hogy kislány!
Én tele vagyok aggodalommal,ha nagyon mozog azért izgulok ha nem mocorog akkor azért!De szerencsére minden oké
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!