Tényleg kell csinálni vattás gézt a szülés utáni vérzés miatt vagy elég a betét, ha elég a betét, akkor abból pontosan milyen is kell? pelenkát kell vinni a kórházba a babának?
Szia! Vattás gézről még nem hallottam... én Tena betétet vettem a gyógyszertárban, nem a legnagyobb méretet, hanem eggyel kisebbet. Egy csomaggal vettem, a kórházi napokra tökéletes volt, itthonra meg sima alwayst használtam már. 3 hétig véreztem.
A pelenka dolog változó, attól függ hol szülsz. Én vittem magammal. Nem árt ha van. :)
hát nagyon jó lenne ha még nem szülnél meg?
Hol fog szülni?
Mennyire fáj a hasad és derekad? Nagyok a fájások? Csak azért mert nemrég egy 28 hetes kismama mondta ugyanezeket, majd pár óra múlva megszülte a babáját. Sztem hívd fel a dokidat, ha nem múlnak a fájások, vagy ha tényleg nagyon fáj akkor irány a korház!
35 hetes kismama
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__szules..
Nem tudom, te tetted-e fel ezt a kérdést, de válaszolok, mert beszéltem a sógornőmmel, aki ott szült Kisvárdán, elmondta miket kellett vinni.
Magának vitt betétet, tenát (extra), kórházi hálóingben szült, utánamár a sajátjában lehetett. A babának nem kell vinni ruhát, mert a kórházi angolpólyában vannak, pelenkát vigyél, mert azt 2db-ot adnak/nap. Magadnak kés,villa,kanál,pohár, azt nem kapsz. Sima szülése volt 5 napot voltak benn a kórházban.
Vattás gézt nem kell vinni, ez tuti!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!