Normális az, hogy pár hete éreztem a babám mozgását, és azóta semmit?
Figyelt kérdés
Egy 16 hetes kismama.2009. szept. 4. 10:18
1/3 anonim válasza:
első baba? Én 20 hetesen éreztem igazán először a baba mozgását, addig csak gondoltam hogy az lehet, úgyhogy szerintem ne aggódj. Még nem erősek a baba mozgásai, lehet csak máshol van és azért nem érzed.
2/3 A kérdező kommentje:
Szia! Igen, első baba. :) Nagyon izgulok, hogy minden rendben legyen. A másik dolog, ami aggaszt, az az, hogy olyan, mintha kisebb lenne a hasam, mint egy hete. Lehet, hogy azért érzem így, mert korábban puffadtam, és akkor azért volt nagyobb, most meg már nem puffadok, és belül is átrendeződnek a szervek?
2009. szept. 4. 10:59
3/3 anonim válasza:
Nekem már a második baba, de épp én is így vagyok ezzel. Egy hete már erős rúgást éreztem, most meg napok óta semmit.
Elsőnél én is hetekig azon gondolkoztam, hogy ez most tényleg a baba volt-e? Aztán a 20. héten már egyértelmű lett. Szerintem ilyenkor, 20. hét előtt még olyan pici, hogy nem tud erőteljesen mozogni, rúgni, és ha pont úgy helyezkedik, egyáltalán nem érzed. Ne félj, majd ha megerősödik picit, rendszeresen érezni fogod,hogy épp merre van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!