Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Abortusz után mennyit kell...

Abortusz után mennyit kell várnom, hogy ujra intenziven sportolhassak?

Figyelt kérdés
2009. szept. 3. 14:38
 1/4 A kérdező kommentje:
Sajnos elhalt a babám a 8-dik hétben és kezdek teljesen depresszios lenni ezért szeretnék ujra sportolni.Ha nem
2009. szept. 15. 14:21
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Sajnálom ami veled megesett.

A beavatkozás után hamar rendbe jön a test. Az úszást még ne eröltesd, ha már nem erősen vérzel, akkor nyugodtan mozogj.

Kitartást.

2009. szept. 15. 15:38
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Sajnálom, ami történt. :(

Nekem is 8 hetesen halt el, és a dokim azt mondta, hogy a műtét után 2 héttel mehet a szex és a torna is! Én tornáztam is, muszáj volt megújulnom, hajat vágattam, fogytam, stílust váltottam... Azt hiszem, én is a depi elől menekültem, szóval, tudom, miről beszélsz!

Fel a fejjel!

2009. szept. 15. 15:39
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!!!Nálam most telt le a 2 hét és ha még egy napot igy kell itthon töltenem tényleg megörülök.Szerencsére már nem vérzek 3. napja Ez a fodrászat nem is rossz ötlet.Talán tényleg jot tenne nekem.köszönöm,mégegyszer a válaszokat,tényleg sokat segitett.
2009. szept. 15. 17:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!