17 hetes és 1 napos vagyok.2 napja éreztem elöször intenzíven mozogni a picit, de azóta semmi. Más se érzi minden nap mozogni vagy valami baj lehet? 3. babámat várom.
Bár én még csak az első babámat várom, de a 22. hétig egyáltalán nem éreztem minden nap mozogni, viszont ha ez számít, a családban én vagyok a 3. gyerek és pont múltkor mesélte Anyám, hogy én nagyon keveset mozogtam a tesóimhoz képest a pocakban.
Hát nem lettem egy nagy sportember, de lustának sem mondanám magam :)
Én 17hetes és 2napos vagyok ma! :)
Én érzem minden nap már kb 2hete, de még olyan kis finoman mocorog. Ő a 3.babám, két nagyobikat szinten ilyen időben kezdtem érezni, de ők egy-egy határozott rúgással adták a tudtomra, hogy jelen vannak! :)
Tudjátok már a babátok nemét? Mi még nem!
Egyébként az elején még természetes, hogy nem érzi minden nap az ember mozogni őket, de azért egyre gyakrabban kell, hogy érezd. Ha nyugtalan vagy, hívd fel a védőnődet szerintem, hogy elmennél hozzá egy ellenőrzésre.
Boldog babavárást!
Köszönöm a válaszokat.Igen tudjuk a nemét kisfiú lesz:-)
2 lány után
A szintén 17heteske vagyok!
Gratulálok a lányokhoz, és harmadjára a kisfiuhoz!
Nekünk 2fiu van, kiváncsi vagyok harmadjára lány lesz-e??
:)
Majd megírom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!