Aki viszonylag későn érezte intenzíven mocorogni a babáját, az hányadik héttől érezte gyakran és erősen?
Szia!
Én is az első babámmal kb.a 18.-dik hétben kezdtem
érezni és őt eléggé intenzíven!
A második babámmal kb.a 20.-dik hétben kezdtem észlelni a mozgásokat!Ritkán mocorgott és keveset!
Vele az első falon volt a méhem,az első babánál pedig a hátsón.
A második kislányom még most is olyan nyugodt 14 hós baba mint amilyen pocaklakóként volt!:)
Köszi, nálam is mellső falon van a lepény ezúttal. A kislányommal nekem is a hátsó falon tapadt. A fura nekem az, hogy már jó hat-hét hete érzem, de még mindig ugyanolyan kicsiket és keveset. Van egy-két dorbézolósabb nap, aztán megint ez a nagy nyugi.
És te mikor kezdted el úgy igazán érezni a mocorgást?
Várom még a tapasztalatokat másoktól is!
Az első vagyok,én is feltettem egy ilyen hasonló kérdést még annó...
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles_terhess..
Hasonló gondoloataim vannak nekem is. Én már a 14. héten is érezetm picit. Erősödnek az észlelések, de van olyan, hogy egész nap szinte alig érzem. Kíváncsi vagyok, hogy valóban mikortól lesz határozott az érzés, sokkal megnyugtatóbb lenne. :-)De nem aggódom, mert hiszek abban, hogy minden rendben van.
Kívánom nekd is, hogy nyugodj meg! Boldog babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!