Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Aki viszonylag későn érezte...

Aki viszonylag későn érezte intenzíven mocorogni a babáját, az hányadik héttől érezte gyakran és erősen?

Figyelt kérdés
Én már elég régóta érzem, de még mindig csak néha és aprókat, már megőrülök tőle.:( Uh-n két hete voltam, minden rendben van, de azért aggódok miatta. A kislányommal ilyenkor már jóval erősebben éreztem (21 hetes vagyok).
2011. ápr. 16. 23:29
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Nekem ugynez volt a "gondom" a második babával, hogy alig mozog. De aztán a 30. hét körül kezdett igazán mozogni, valamiért az rémlett, hogy az előző bebával már jóval hamarabb éreztem ezeket a nagy rőgásokat, amikor lebeg a póló rajtam. De úgy látszik, akkor csak az újdonság varázsa volt nagy a 20. hét körül nálam.

Úgyhogy ne aggódj, lesz erősebb is.

2011. ápr. 19. 08:12
 12/19 anonim ***** válasza:

Hát én elöszőr a 22edik héten éreztem valami kis mocanást.

De ugy intenziven kb. a 25 hétől kezdtem érezni, sokan azt mondják h sokat függ az alakodtól, ha pl. sokat szedtél magadra lehet késöbb fogod érezni az intenzivebb mozgásokat.

Gratulálok neked és boldog babavárást neked.

2011. ápr. 19. 08:18
 13/19 A kérdező kommentje:

Köszönöm Nektek is! Kezdek kicsit megnyugodni ezügyben végre.:) Nem szedtem sokat magamra, éppen ezért is furcsállom, de akkor valószínűleg a mellső falon tapadó lepény lesz a ludas ezügyben... Vagy egyszerűen csak nyugisabb a Kistesó.:)

Azért írjatok még!:)

2011. ápr. 19. 09:03
 14/19 anonim ***** válasza:

Én is kiváncsi vagyok mikor érezhetem már intenzívebben...már 13-14héttől érzem,azóta egyre intenzívebben és többször..de még mindig csak rezgéseket,remegéseket,és kicsit aggaszt mikor érezhetem már erősebben..!!De tuti nincs gond mert múlt hétfőn voltunk Uh-n és nagyon aktív a kislányom,de azért már szeretném jobban érezni Őt!!

Boldog babavárást Neked is!!

19Hkm

2011. ápr. 19. 11:53
 15/19 anonim ***** válasza:

Szia!

Pár hete hasonlót éreztem, mint Te és nagyon izgultam, hogy valami baja van a babámnak.

3. baba és az előző kettőt már ilyenkor éreztem...

Jelenleg 24 hetessek vagyunk és csak a 18.héttől éreztem, de ma már sokszor azon is elgondolkodom, hogy lehet erősebb, mint az előző kettő.

Kitartást és hamarosan erősebben fogod érezni, mint az előző magzatodat.

Jó egészséget és sok boldogságot kívánok!!

2011. ápr. 19. 11:54
 16/19 A kérdező kommentje:

Nagyon aranyosak vagytok, köszönöm szépen mindenki válaszát! Jó tudni, hogy más is van így, mint én. Én is jó babavárást, na és persze, majd ha eljön az ideje, könnyű szülést, utána pedig jó babázást kívánok mindenkinek!!!!

Még egyszer köszönet a válaszokért!:)

2011. ápr. 19. 15:38
 17/19 A kérdező kommentje:
Ki hogy áll a mocorgással? Én már gyakrabban érzem, de még mindig nem nagyon intenzív. Viszont nap közben mostmár egyre többször bejelentkezik.:):)
2011. ápr. 26. 15:03
 18/19 anonim ***** válasza:
Én most már sokkal többször-szinte egész nap-érzem és sokkal intenzívebben,már kívülről is látszik és érezni is ahogy oda teszem a kezem...:))...gondolom most már egyre erősebben fogom érezni.!:)
2011. ápr. 26. 15:36
 19/19 anonim ***** válasza:
az lemaradt hogy 20hetes vagyok!!:)
2011. ápr. 26. 15:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!