Ma reggel együtt voltunk a párommal, de tényleg nagyon finoman, óvatosan. azóta vérezgetek picit, de folyamatosan, elég darabos, sötét és ilyen nyálkás. ugye ez még nem a nyákdugó?? fájdalmam jelenleg nincs, egyébként sokat görcsölök (szedek is rá magnéziumot) és keményedek. szerintetek?
Én meg azt nem értem,hogy nektek miért ez a világ legtermészetesebb dolga,hogy ha egy baba inkubátorba tölti az élete első hónapját?!Nektek ez jó??Mert sztem nem!!Nem hülyeségből áll a terhesség 40 hétből,és nem hülyeségből beszélünk a 36.terhességi hét előtt koraszülésről(mert hiába pontoztátok le,akkor is koraszülésről beszélünk a 36. hét előtt)!!!!
Én pl nem szeretném,ha babám inkubátorba kerülne!!Az a normális,ha születése után nem kényszerül inkubátorba,hanem teljesen önállóan tud működni,és nem kell külső segítség!!
Remélem kedves kérdező minden rendben van veletek,bár kicsit aggasztó az,hogy nem adsz magatokról életjelet!!Remélem semmi bajotok nincs!!
2013. febr. 3. 17:29
44/64 anonim válasza:
igazad van utolsó, de inkább inkubátorban koraszülöttként, mint sehogy! ha leválik a lepény vége a terhességnek. Tudjuk, hogy nem ez a normális, hanem 40 hét, de ha valaki így jár, akkor ne menjen be a kórházba???
2013. febr. 3. 17:41
45/64 Szandy89 válasza:
Ma már minden újszülöttet inkubátorba tesznek 1 kis időre!
2013. febr. 3. 19:06
46/64 anonim válasza:
Nem értem, miért forgatod ennyire a szavaimat. Már írtam, hogy mindkét gyerekem időre született, érett tüdővel, mégis inkubátorban voltak születésük után. Most ezen miért akadsz ki?
2013. febr. 3. 19:24
47/64 anonim válasza:
Egy szóval nem mondtam azt,hogy ne menjen kórházba az,aki így jár!!Persze,hogy menjen és legyen biztos kezekbe!!!Bízom benne,hogy a kedves kérdező időben bement és semmi baja sem neki sem a picinek!!Remélem nem vált le a méhlepénye,és még egy darabig bent marad a baba.
Ha szülés után a babák rögtön az anyukájuk mellé kerülnek,akkor hogy kerülnek egy kis időre inkubátorba?Oda nem csak akkor teszik őket,ha koraszülöttek vagy besárgulnak kék fény alá?Ha minden rendben van a babával és teljesen egészséges,akkor miért kerülnének ugyan inkubátorba?!
2013. febr. 3. 19:25
48/64 anonim válasza:
anyuka csak picit kapja meg őket, aztán elviszik megvizsgálni, és 2 óra megfigyelés általában. Nem mindenhol, de a legtöbb kórházban így van. És abban a 2 órában általában inkubátorban vannak "melegedni".
2013. febr. 3. 19:41
49/64 anonim válasza:
Hát nálunk(Miskolc) úgy van,hogy szülés után elviszik a babát megmérni meg rendbe tenni,addig az anyukát is összevarrják meg rendbe teszik,és utána még 2 órát a szülőszobán van az anyuka a babájával együtt,akkor már az első mellre tétel is megtörténik.Az apuka is bent lehet a babával és az anyukával abban a 2 órában,aztán ha letelik,akkor a babát a csecsemősök elviszik,az anyukát elkísérik a kórterembe,az apuka pedig mehet haza.Ha az anya kéri,akkor a baba már az első éjszaka is az anyukával lehet a kórteremben,de ha az anyuka esetleg nem érzi jól magát,akkor a csecsemősök elviszik a babát az anyukájuk mellől,de másnaptól már együtt vannak.
2013. febr. 3. 20:18
50/64 anonim válasza:
Nem inkubátorban vannak, hanem egy hősugárzó alatt. Legalábbis nálunk. (Győr)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!