32 hetesen darabos vérzés, mit jelenthet?
"A magzat fejlődése a 32. héten:
A terhesség 32. hetében a baba már képes lélegezni, nyelni és szabályozza a testhőmérsékletét is. A tüdő által termelt szörfaktáns (surfactant) már beborítja a léghólyagocskák belső felületét, hogy ezáltal megakadályozza azok összeesését kilégzés közben."
Koránt sem biztos, hogy 32. héten lélegeztető gépre kerül!!! az inkubátor pedig nem egy mumus, azért kerülnek be oda, mert nincs még olyan vastag zsírréteg a bőre alatt, azért fázna, így melegen kell tartani.
Nem értem egy ilyen kérdésnél is miért van mindig valaki, aki vitázni, kötekedni akar, főleg úgy, hogy butaságokat ír!
Én is fennakadtam az olyan válaszokon, amikor mosolyogva írták, hogy meglesz a baba.
32 hetesen még elég korai, igen, valószínűleg túléli, de elég sok problémája lehet a későbbiekben emiatt.
Ráadásul a méhlepény leválása nem pusztán annyit jelent, hogy akkor megindult a szülés. A lepényleválás elég nagy probléma, ha nem tudják visszafordítani időben a folyamatot, vagy nem veszik ki rögtön a babát, akkor oxigénhiány miatt súlyos károsodás alakulhat ki, és bele is halhat.
Kérdező, majd írd meg, hogy mi volt, remélem a lepény a helyén maradt, és a baba is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!