32 hetesen darabos vérzés, mit jelenthet?
Figyelt kérdés
Ma reggel együtt voltunk a párommal, de tényleg nagyon finoman, óvatosan. azóta vérezgetek picit, de folyamatosan, elég darabos, sötét és ilyen nyálkás. ugye ez még nem a nyákdugó?? fájdalmam jelenleg nincs, egyébként sokat görcsölök (szedek is rá magnéziumot) és keményedek. szerintetek?2013. febr. 2. 09:33
22/64 anonim válasza:
Drukkolok neked,hogy semmi komoly ne legyen!Irj majd!
24/64 Szandy89 válasza:
Szerintem ebből baba lett! :)
25/64 anonim válasza:
Szerintem is baba van már:) 32 hetesen nem lesz semmi gond vele, szép fejlettek már ilyenkor.
Majd írj, ha tudsz!
26/64 anonim válasza:
36. hétig koraszülöttről beszélünk!!Ha megszült is,akkor inkubátorban fekszik a csöppség!!!Azért 32 hetesen még a tüdeje sem olyan fejlett,egyedül még nem tud levegőt venni.Azért ilyet ne írjatok,hogy ilyenkor már szép fejlett.Igen,ilyenkorra már mindene megvan,de nem hülyeségből a 39.-40. hét a legideálisabb szülésre,ugyan is akkorra fejlődik ki a tüdeje!!
27/64 anonim válasza:
Muszáj kiforgatnod az ember szavait? Nem rossz indulatból írtam...
28/64 anonim válasza:
Nem forgattam ki,csak ne írj olyat,hogy 32 hetesen már szép fejlett..amiben persze részben igazad van,mert minden szerve meg van a babának és mindene üzemel,csak épp a legfontosabb szerve nem áll még készen a földi életre,és az a tüdeje!!Úgyhogy ez a baba csak még ne szülessen meg,mert inkubátorban kellene töltenie még jó pár hetet és persze lélegeztetőgépen.
29/64 anonim válasza:
Nem írtam olyat, hogy szülessen meg! Egyébként meg hidd el, jóval fejlettebb, mint pl. egy 30 hétre született baba. Csak erőt szerettem volna adni a kérdezőnek, nem pedig vitázni. Hidd el, nem akarok senkinek sem rosszat, főleg nem egy kisbabának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!