Ki várja idénre első kisbabáját? Mikor szültök? Milyen nevek között gondolkodtok?
Figyelt kérdés
2013. jan. 31. 18:29
21/25 anonim válasza:
Mi június 17-re várjuk a picinket, de sajna elég szégyenlős, és még nem mutatta meg a lába közét. :) Ha fiú akkor Dániel lesz, ha kislány akkor Hanna vagy Mihaéla (utánam) :) . Reméljük 2 hét múlva kiderül ki lakik odabent :)
22/25 anonim válasza:
Március 26-ra vagyok kiírva a neve Botond lesz :)
23/25 anonim válasza:
Július 18-ra vagyok kiírva, kisfiú és Mátyás lesz :)
24/25 cavalli válasza:
Július 25-re vagyok kiírva, Olivér lesz ha fiú lesz , ha lány akkor Villő, vagy Luca :)
25/25 anonim válasza:
Augusztus 3 ra vagyok kiírva és kislányunk lesz a Laura és a Lilla nevet kapja.Ha fiú lett volna akkor Kevin és Henrik lett volna jó baba
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!