Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ki várja idénre első kisbabájá...

Ki várja idénre első kisbabáját? Mikor szültök? Milyen nevek között gondolkodtok?

Figyelt kérdés
2013. jan. 31. 18:29
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:

értem, tehát nem normál, beütemezett UH vizsgálaton mondták, hanem ti elmentetek egyszer a 15 hétben csak úgy soron kívül? mi lértükn a 12 hetes uh-ról DVD-t (mert a párom nem lehetett ott személyesen), azt néztük meg itthon és határozottan fiúnak látszik, de orvos még nem erősítette meg. a szonogrfáustól akkor még nem is kérdeztem, mert ez a kombinált tesz Uh-ja volt és arra összpontosítottam, h minden mérés jó eredményt adjon

elnézést az off-ért, kérdező

2013. jan. 31. 18:57
 12/25 anonim ***** válasza:
Május 4-re várjuk a babánkat. Tegnap tudtuk meg hogy kislány :). Zoé lesz a neve.
2013. jan. 31. 18:59
 13/25 anonim ***** válasza:
igen!elmentünk mert 12-es UH-n nem kaptunk képet!mi csak képest szerettünk volna!!!!!!! és ez lett belőle :)
2013. jan. 31. 19:04
 14/25 anonim ***** válasza:
Április 10re várom elvileg kislány lesz és Melinda lesz a neve ha nem változtat az apuci :)
2013. jan. 31. 19:11
 15/25 anonim ***** válasza:

Márc 2-re vagyok kiírva, első baba, és kisfiú lesz!

Már nincs sok vissza, kb.3-4 hetem van még, és már a 13.héten még tavaly augusztusban megtudtuk, hogy fiú!

Bence nevet kapja! :)

Jó egészséget és boldog babavárást Mindenkinek!

36hkm

2013. jan. 31. 19:39
 16/25 A kérdező kommentje:
Hű,de sok kislány lesz..:) Mi még nagyon az elején járunk,szeptemberre várjuk a picit,úgyhogy a nemét még nem tudjuk,illetve a névlistán is több befutó van..:) Nagyon boldog babavárást kivánok Mindenkinek!!:)
2013. jan. 31. 19:40
 17/25 anonim ***** válasza:
augusztus végére várjuk, még nem tudjuk, hogy kislány vagy kisfiú. A fiú nevünk Zalán, a lány még kérdéses. Mindenkinek Jó babavárást!!
2013. jan. 31. 21:23
 18/25 anonim ***** válasza:
juius 19re varjuk, felig olasz baba lesz, szoval a nevekkel meg gondba vagyunk :/
2013. jan. 31. 21:57
 19/25 Nitu26 ***** válasza:

Szia!Április 20.-ra várjuk az első pici lányunkat aki már most a pocakban nagyon aktív :) Laura lesz a neve.

Mindenkinek jó egészséget és kitartást!

2013. jan. 31. 22:24
 20/25 anonim ***** válasza:
Június 27-re várjuk, több név játszik: Kende, Márton, Sebestyén. Lánynevünk még nincs, de egyelőre fiúnak néz ki az ultrahang alapján is. :)
2013. jan. 31. 22:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!