Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 30 hetesen sírni tudnék...

30 hetesen sírni tudnék annyira utálok már dolgozni. Ti hogy vagytok/voltatok ezzel?

Figyelt kérdés

Ülőmunkám van, utálom, gyűlölöm, fáj a hasam, fáj a derekam, becsípődött a forgóm, a cipőm szorít, a naci szorítja ülve a pocakom, nehezen kapok levegőt.

Rettenetesen feszült vagyok és türelmetlen, utálom a munkatársaimat, a lány akit a helyemre tanítok be már ő is idegesít pedig amúgy jófej és aranyos, de feltudnék robbanni ha hozzámszól... Másra sem vágyom csak a kényelmes otthoni ruháimra, egy kis pihire, de nem egész napi alvásra csak nyugisabb napokra. Még 6 hét visszavan mert így ígértem meg az új csajszinak, elöbb nem mehetek el... Elegem van... :(

Alapjáraton nem vagyok hisztis, komolyan, csak már nem bírom, otthon akarnék már lenni.

30hkm

2013. jan. 30. 12:05
 1/9 anonim ***** válasza:
Miért ne mehetnél el előbb, ha már nem bírod. Majd betanítja valaki. Nyugodtan menj el táppénzre, majd tgyásra.
2013. jan. 30. 12:08
 2/9 anonim ***** válasza:

Annyit legyél benn amennyit birsz.

28.héttől én úgy dolgoztam,hogy csak 6 órát voltam benn, 36-38.hétig csak 4-et,szintén betanitani kellett az utódom.ennyit birtam,fokozatosan hozzászokott hogy egyedül is csinálnia kell,főnökség rám bizta,csak legyen betanitva,én oldom meg hogy hogy.

Jah,és nem ülem egész nap,sokszor ugy magyaráztam,hogy közben tettünk egy nagy kört sétálva az irodaház körül,vagy elsétáltunk a kb 1 km-re levő cukrászdába,süti,majd vissza.Így fizikailag jobban birtam,egész nap ülve sztem 30.héten feladom,és táppénz.

2013. jan. 30. 12:11
 3/9 anonim ***** válasza:
Hát szerintem is nyugodtan ráfoghatod" valamire hogy nem mész már be én se bírtam már a 8 órás munkát ennyi idős terhesen tudom hogy nem betegség de minek szenvedjek ha nem muszáj én úgy voltam vele, 2 gyereket terveztem annyi is lett dolgozok még eleget egész életemben ezt az utolsó pár hetet már megérdemelnéd hogy nyugodtan készülődhess. 36.hétig biztos nem maradtam volna a melóban. Amúgy is egyik babámat 37 hétre szültem nem is lett volna semmi kész ha egy héttel előtte még dolgozok.
2013. jan. 30. 12:14
 4/9 anonim ***** válasza:

Miért nem mehetsz el előbb???? Szerintem embertelen, ah arra vagy kötelezve, hogy a 36. hétig dolgozz. (Igaz, az elsővel én is a 34. hétig dolgoztam - én tanítottam...)

Szerintem a csajszi biztosan nagyon ügyes és okos, de tényleg, tutira talpraesett, mert különben mást kellene betanítanod. Szóval, mivel ilyen ügyes a csajszi, még egy hét, és már mindent tudni fog, hogy mit hogyan kell csinálni, ha tovább maradsz, lehet, hogy még zavarni is fogja, hogy miért vagy még ott, és lehet úgy fogja érezni, hogy ellenőrzöd.

Főnököddel nem lehet erről beszélni? Még egy hét, aztán ha bármiért kell, hívjon nyugodtan, egész nap elérhető leszel, de mondd meg, hogy neked ez már sok, és megterhelő.

Szerintem nyugodtan beszélj erről a főnökkel, hogy úgy néz ki, mégsem bírod a 36. hétig.

2013. jan. 30. 12:17
 5/9 anonim ***** válasza:
Nézd, az a csaj biztosan mindent megtesz, hogy minél hamarabb betanuljon, akkor te meg nehhogy már rajta verd le, hogy nem vagy jól! Menj el táppénzre!
2013. jan. 30. 12:21
 6/9 anonim ***** válasza:

Egész nyugodtam otthon maradhatsz, főleg, ha így érzel!!!

Én is úgy beszéltem meg a főnökömmel, hogy mivel március 30-ra voltam kiírva, dolgozok még február végéig. De már karácsonykor annyira utáltam, hogy én is ezen örlődtem, hogy kéne lelépni. Nem bírtam ülni, fájt a derekam, a pocim keményedett, szorított a nadrág...pont ahogy leírod!

Ráadásul új telephelyre akarták január elején költöztetni az osztályunkat, ami összepakolással és az új helyen kipakolással járt. Amikor megtudtam, mondtam, hogy bocsi, akkor ebben én már nem akarok részt venni, mindenki megértette egyébként.

Úgyhogy január 10-ével szépen leléptem, senki sem akadékoskodott szerencsére, de ha valakinek nem tetszett volna, az sem érdekelt volna túlzottan, egyszerűen nem volt jó a közérzetem. Táppénz és kész...ezen nincs mit beszélni. Hozzáteszem, hogy én sem végeztem a betanítással, pedig ezt a munkakört én vittem egyedül, úgyhogy én sokszor telefonügyeletet tartottam, amikor elakadt az új kolléga, bármikor hívhatott és segítettem telefonon...

Szerintem ezen ne rágd, magad, beszéld meg a vezetőséggel, hogy már nagyon fáraszt az egész napos ülés ugyan, nem így beszéltétek meg, meg de hamarabb szeretnél elmenni, úgyhogy a következő mondjuk 1 hétben intézzétek már el, amit még el kell.... Én így csináltam, nem volt gond belőle...normális helyen nem is lehet gond belőle!!!

2013. jan. 30. 12:29
 7/9 anonim ***** válasza:

Én 17 hetes vagyok, már most kivertem a hisztit, hogy szerezzenek nekem utódot. (mert hogy ők úgy képzelték el, hogy majd szülés előtt egy hónappal megyek csak el...addig dolgozok). Hát nem. Addig dolgozok, amíg bírom, de biztos nem fogok maradni még a 30. hétig sem. Pont azért, mert már most fáj mindenen, hiába sétálok minden nap kb. 40 percet. Nyűgös vagyok, hisztis, sokkal több lenne az alvásigényem. Napi 9 óra nekem itt sok.

Szerintem is menj el táppénzre, felesleges bent kínlódni, nem ér annyit az egész. Új lány majd megoldja, te is megoldottad annak idején. Ha nagyon kellesz, akkor meg felhív, elmagyarázod neki.

2013. jan. 30. 12:31
 8/9 anonim ***** válasza:
En a 30. hetig dolgoztam,szintem ulomunka,otthon sem volt pihi,vart a 2 evesem bolcsi utan,akkor mar annyira terhes volt a munka,hogy magamat alig tudtam elviselni,es minden gondolatom a baba korul forgott. Szerintem nem az a fontos,mit igertel a csajszinak,hanem amiben megallapodsz a fonokkel. Ha elenged,menj el hamarabb.
2013. jan. 30. 12:38
 9/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!!! És jól esik hogy támogattok!

Megpróbálom lebeszélni hogy elöbb mehessek el táppénzre mert 6 hetet már nem bírok ki.

Otthon egész más. Múlt héten megfázás miatt elmentem 3 nap táppénzre. Otthon is folyamatosan csinálok valamit, pihenek is picit, de mégsem sanyargatom magam ülve egy asztalnál. Mosok, főzök, fát hordok be majd takarítok... Nagyon élveztem.

2013. jan. 30. 13:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!