Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hány hetes terhesek voltatok...

Hány hetes terhesek voltatok mikor minden elő volt készítve? Babaruha mosás-vasalás, fertőtlenítés, kórházi csomag stb.

Figyelt kérdés
2013. jan. 11. 09:52
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
30 hetes körül. mivel elős baba volt, volt időm mindenre. így hamar készen lettem. különben sem nagy élmény hatalmas pocakkal cipekedni és mindent az utolsó pillanatban megvenni. egy csomó dologra hetekig kellett várjunk mire kiszállították. az utolós hónapban inkább jógázni jártam és nyugodtan vártuk a szülés napját.
2013. jan. 11. 09:58
 2/11 A kérdező kommentje:
Én 31 hetes vagyok, azt elfelejtettem írni :)
2013. jan. 11. 10:01
 3/11 anonim ***** válasza:

32 hetesen minden meg volt!

Babakocsi

Baba szoba, bútorok ban a mosott vasalt ruha.

2013. jan. 11. 10:13
 4/11 anonim ***** válasza:
Most nagyon lemaradtam, 35 hetes vagyok, és most kapkodok, már van két kicsi, nem volt időm erre figyelni - nagyon gáz, pánikolok is...
2013. jan. 11. 10:15
 5/11 anonim ***** válasza:
:-) látod ezért írtam, hogy első babával voltam, így volt időm. most én is a 2. -at várom, de tuti nem fog időben készen lenni minden. ne stresszelj, meglesz minden főleg, hogy az elős két babáról biztos van sokmindened!! bocsánat az offért kedves kérdező
2013. jan. 11. 10:27
 6/11 anonim ***** válasza:

Én ma töltöttem a 38. hetet, és kb. tegnap lettem kész mindennel.

Persze a fontos dolgok már megvoltak, csak ilyenre gondolok, hogy tegnap sterilizáltam mellszívót, ilyesmiket.

Meg még egy adag babaruhát kivasaltam, persze ez nem volt létfontosság, mert ami kezdetben kell, az már 2 hete a szekrényben volt :)

Szóval úgymond 36 hetesen készen voltam kb. mindennel, csak 1-2 apróságot csináltam az utóbbi napokban még.

2013. jan. 11. 10:30
 7/11 anonim ***** válasza:

34 hetes vagyok, még elég sok minden hiányzik, egy hülye babona miatt :( egy két dolog már megvan, pl kiságy, hordozó, pár ruha, kád, de még rengeteg minden kell. első baba egyébként.

emiatt a babona miatt most teljesen el vagyok csúszva, és teljes pánikban vagyok, hogy nem leszek készen :(

szóval most sos-ben kell nekiállnom, azaz kellene, csak most pénzben is elúszunk kicsit, ha minden igaz jövőhéten tudom belevetni magam a dolgokba.

nagyon gáznak érzem :(

2013. jan. 11. 10:35
 8/11 anonim ***** válasza:

24 hetes voltam, amikor elkezdtem, 30 hetes, amikorra minden kész volt.

8 hónapos kislány anyukája

2013. jan. 11. 11:22
 9/11 anonim ***** válasza:
Nekem 2. babanal most 34 hetesen lettem kesz mindennel :)
2013. jan. 11. 11:22
 10/11 anonim ***** válasza:
5-ös, köszi a vigasztalást! 4-es voltam.
2013. jan. 11. 12:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!