Hány hetes terhesek voltatok mikor minden elő volt készítve? Babaruha mosás-vasalás, fertőtlenítés, kórházi csomag stb.
32 hetesen minden meg volt!
Babakocsi
Baba szoba, bútorok ban a mosott vasalt ruha.
Én ma töltöttem a 38. hetet, és kb. tegnap lettem kész mindennel.
Persze a fontos dolgok már megvoltak, csak ilyenre gondolok, hogy tegnap sterilizáltam mellszívót, ilyesmiket.
Meg még egy adag babaruhát kivasaltam, persze ez nem volt létfontosság, mert ami kezdetben kell, az már 2 hete a szekrényben volt :)
Szóval úgymond 36 hetesen készen voltam kb. mindennel, csak 1-2 apróságot csináltam az utóbbi napokban még.
34 hetes vagyok, még elég sok minden hiányzik, egy hülye babona miatt :( egy két dolog már megvan, pl kiságy, hordozó, pár ruha, kád, de még rengeteg minden kell. első baba egyébként.
emiatt a babona miatt most teljesen el vagyok csúszva, és teljes pánikban vagyok, hogy nem leszek készen :(
szóval most sos-ben kell nekiállnom, azaz kellene, csak most pénzben is elúszunk kicsit, ha minden igaz jövőhéten tudom belevetni magam a dolgokba.
nagyon gáznak érzem :(
24 hetes voltam, amikor elkezdtem, 30 hetes, amikorra minden kész volt.
8 hónapos kislány anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!