Milyen babakocsit vettél késő tavaszi/kora nyári babádnak? Mózes van hozzá, meddig használtad?
Én használtan vettem az Agat Luxot 45 ezerért.De internetről is meg tudtam volna rendelni,max 70 ezer lett volna.Itt az oldal:
Nekem raf pol king van,tömegközlekedés halálos vele,felemelni nem kis művészet( 16kiló!! plussz a gyerek,és a bevásárolt cuccok),és néhány helyre a bejutás képtelenség. Babám viszont jól érzi benne magát,csak ne kelljen a sétálgatáson kívűl másra használni,pakolós része elég nagy de nem súlybíró :D Viszont a hóban nem akadsz el vele tuti,tök jó rugózása van,így nem rázod szanaszét a gyereket,a tolókar átfordítható és magassága is állítható (ez 2 méter magas férjem miatt volt fontos szempont :D ) Tartozékai jók,csak az anyag mindenhol foszlik szét...Lehet én fogtam csak ki ilyen selejtet :D Szóval mégegyszer nem vennék ilyet és ehhez hasonlót.
Szia!
Az én babám június elején született és nekünk mózeskosaras babkocsink volt. Hiába volt nyár és 1000 fok, akkor is ott érezte magát a legjobban. Egészen 9 hónapos koráig aludt benne minden délután, szóval mi kihasználtuk rendesen:-)(hozzáteszem, teljesen átlagméretű volt akkor a fiam).
Nekünk Top Rider volt, ez egész jó, de brutál nehéz, viszont az Esprio vector kocsik állítólag nagyon jók. Használtan láttam már 35-ért is, szerintem érdemes körülnézni. Sok sikert és boldog babavárást:-))))
Szia!
nekem az első babánál Kunert kocsi volt és Én nagyon meg voltam vele elégedve,igaz szeptemberi volt,de teljes mértékbe kihasználtuk.Most a második babánál olyan tanácstalan vagyok június végére vagyok kiírva,szívem szerint vennék egy másikat mert nagyon tetszenek,de viszont az előzönek semmi baja!
Ez volt a kocsink,ugyan ilyen
Most ezek tetszenek,de nagyon.De elég drágák :(
Keresgélek, nézelődök folyamatosan, de nem könnyű a választás! Azt hiszem én is inkább olyat fogok venni, amihez van mózes rész!
Az espiro vectort olvastam én is több helyen, hogy egész jó, de nekem valamiért olyan kicsinek tűnik! lehet, hogy szuper könnyű és könnyen kezelhető kocsi, de valahogy, lehet pont ezért kelt nekem ilyen hatást!?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!