Milyen babakocsit vettél késő tavaszi/kora nyári babádnak? Mózes van hozzá, meddig használtad?
Én ezt vettem, ehhez nincs mózes, de nem is hiányzott, bár szerintem kényelmesebb lett volna a babának mózesben.
A fiam áprilisi, a lányom májusi születésű volt, mindkettő ebben a babakocsiban volt és a hordozó is ez volt.
Szia.
Én május 2.ára vagyok kiírva,és én Baby Merc Agat Lux babakocsit vettem.Van hozzá mózeskosár is meg babahordozó is.Szerintem elég tágas babakocsi,jó nyárra is meg majd télre is,amikor jól be kell öltöztetni a babát,akkor is bele fog férni.Ülőkocsivá is lehet alakítani,szóval vagy 3 éve koráig tuti jó lesz :)
Első babámat várom,szóval kipróbálni meg tesztelni majd csak születése után tudom,de én már megvagyok vele elégedve.Ja és jó nagy kerekei vannak,bolygósított,fékezhető,van hozzá pelenkázó táska is :) Nekem nagyon tetszik,és biztos vagyok benne,hogy be is fog válni :)
26+1 hkm
Én egy régi használt kocsit vettem tavaly a május végi babámnak.
Az volt a szempontom, hogy kivehető "anyag mózes" legyen benne, mert az elsőre költöztünk lift nélküli házba.
Mivel melegre esett a mózeses 4-5 hónap, ezért nem volt fontos az sem, hogy zárt és meleg legyen.
Utána ledöntöttem a sport kocsit 150°-ra, és abban vittem, vagy az autós kagylóülést raktam a kocsira, ha aludt és nem akartam bolygatni.
Egy hauck régi modell volt.
Első vagyok. Én télen bundazsákot tettem a babakocsiba, egy 6-7 hónaposnál nagyobb gyerek alig fér már bele a mózesbe.
Bundazsákra még ráhúztam a lábzsákot. Meg télen már félig ülő pozicióba toltam a gyerekeimet.
Ez tetszik? Van hozzá mózes is.
Amúgy ami nem gagyi, az sajna 80-100 ezer körül mozog, vagy több is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!