Ajánlanátok jó babakocsit, kb 70 e ft-ig? Fontos hogy legyen mózes, sport és hordozó is.
Én most nézegettem babakocsikat, szintén kertesbe, de rosszabb utakra, járdákra. Én csak nagykerekest néztem, mert a kiskerekűnek ki fog törni bizonyos idő után a kereket. Néztem olcsóbbat, max 60 ezer, és drágábbat, max.160 ezer. Márkák közül a: P.Prégo, Cam, Touragoo, Austin. Nekem az Austin Coletto 4-s tetszett a legjobban, és valószínű azt is fogok venni. A többi olyan letyetárnak tűnik. Amikor oldalirányban mozgatom, olyan mintha szét akarna esni, ennél viszont nincs ez az érzés, mert a csomagtérben van egy plussz merevítő , ami stabilabbá teszi. Minden van hozzá, és elég nagy a belső mérete is a mózeskosárnak, valamint téli-nyári egyben, és jók a szellőzői. Az olcsóbb kategóriáknál spórolnak a mózes hosszával és vékonyabb a textil is, ami a kocsit takarja. Én ezt a kocsit 110ezerért néztem boltban Kecskeméten, de szokott lenni akció is, ha feliratkozol a hírlevélre minden akcióról értesítenek időben.
Raf Pol Fenix 3in 1 vettem, én használtan vettem 40 ért a vaterán.mózes,sport rész,hordozó,pelenkázó táska,lábzsák,esővédő minden volt hozzá komplett.Jó nagy kerekei vannak.nagyon szupi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!