Győrben a Kyncs-ben 4d uh-t a hét minden napján csinálnak (vasárnapon kívül)? Ha voltál, mikor voltál és hány óráig vannak ott? Meddig tartott a vizsgálat és mibe került?
Köszönöm a válaszod! :-)
Még pár kérdés...
A 4d-s 15.000ft-ba mi tartozik bele? Dvd felvétel hány perces? Esetleg képek nyomtatva? Mennyi időt szántak a vizsgálatra? Szép felvételek készültek?
Dvd a teljes időtartamról, tehát majd egy óra. Nem nyomtattak Te tudsz a dvd-ről. Csináltam két kis videót belőle nézd meg:-)
Tényleg csodálatos!! :-) Nagyon szép videó! Köszönöm!
Csak kíváncsiságból még annyi, hogy a videóra zenei aláfestést nem csinálnak? :-)
én meg sajna negítan tudok róluk nyilatkozni, iszonyat sokat vártunk mire bejutottunk pedig időre mentünk és az ultrahangos is bunkó volt,...
aztán voltunk máshol is, azzal sokkal inkább meg voltam elégedve, és olcsóbb volt....szóval én nem mennék hozzájuk még egyszer az tuti!!!
Nem tudom de cmi iszonyat vörös haja volt....
lehet azért volt bunkó mert már a töke ki volt a végére az össze kismamával :))
amúgy mi 1.5 óra csúszással jutottunk be...azt hiszem ez már azért mindenkinek sok lenne a várakozásból....
hát nem tudom, én a másik helyen ahol voltam ugyan olyan minőségi felvételt kaptam....szóval nem tudom mennyire van jó gépük....persze jó de semmi felülmúlhatatlan!!!!
Szia kedves első válaszadó! :-)
Voltunk 4 d-s uh-n, egy élmény volt az biztos! Szántak rám időt, viszont a dvd-n csak kb 20-25 perces felvétel van rajta. A képek nincsenek külön mappában, hanem benne van a videó végében, kb 20db. Viszont így fogalmam sincs, hogy tudok belőle kinyomtatni!?? Neked, hogy csinálták meg??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!