Tavasszal milyen ruhákat hordjak?
Csak kabát érdekel?
Én is kb. úgy voltam terhes, mint te, júl. 3.-ra voltam kiírva. Nem vettem új kabátot, a télikabátom kibírta, a többi tavaszi kabátom is elég volt. Sok tunikát vettem, ami jó volt terhesen is, de most is tudom hordani szülés után őket.
én ősszel voltam kb hasonló állapotban, a régi kabátjaimat hordtam és nem volt összegombolva. S-es, XS-es méretet hordtam előtte, látszott a hasam rendesen, de nem foglalkoztam vele :) legalább átadták a helyet.
egyébként nyárra én kínaiban vettem olyan len jellegű rövidnadrágot aminek gumis a dereka, azt szerettem nagyon. Tunika jellegű ruháim voltak, azokat szerettem nagyon.
Hát igen, végül is a kabátok miatt vagyok zavarban, mert ha mondjuk esik az eső, vagy kisebb vihar van akkor sem akarok megfázni de mondjuk őszintén, marhára nem akarok emiatt egy külön kabátot (mondjuk direkt kismamáknak valót) venni mert amúgy is ezért terveztük a babát nyárra, hogy megússzuk a nagy ruhavásárlásokat...
Én szerintem veszek egy balerinát, vagy valami puhább sport/tornacipőt, cicanadrágokat, hosszabb felsőket/tunikákat, talán beruházok egy gumicsizmára is az esős idő miatt, meg ezt régóta szerettem volna...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!