Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 4napja nem jött meg 21-én...

4napja nem jött meg 21-én mikor meg kellet volna jönnie egy barna csepp volt csak azóta semmi mi lehet ez?

Figyelt kérdés

2013. jan. 25. 10:06
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Na az ilyen hozzá szólóktól rosszul vagyok!miért kell egy emberbe belerúgni?tudod mi van a háttérben?NEM!!!lehet,hogy már sokat csalódott a tesztekben és csak egy kis erősítést kér,hogy meg merje csinálni!nem tudhatod,hogy milyen lelki állapotban van a kérdező,szóval tedd meg,hogy nem itt éled ki magad!Kedves kérdező!csináltál tesztet?a barna csepp lehetett a beágyazódás jele is!ha még nem jött meg azóta sem akkor menj el orvoshoz!sok sikert :)
2013. jan. 30. 18:52
 12/17 anonim ***** válasza:
Hát, egy asszonynak ennél több ész kell, főleg akkor, ha még gyereket is vállal... Hiába véded, mert még neked is meg kell kérdezned, hogy csinált-e már tesztet. Konkrétan nem is érdekli, hogy ki mit irkafirkál..., de legalábbis a fáradtságot még nem vette a megnyugtató válaszra. Csak védjed, attól még nincs igazad... Egy nő, aki elég érett a házasságra, főleg a gyerekvállalásra, az nem kérdez ilyet. Na igen, ahhoz nem kell nagy ész, hogy egy nő széttegye a lábát..., ahhoz már inkább, ami utána jön...
2013. jan. 31. 16:21
 13/17 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy már sokat csalódott a tesztekben? XDDDD Értem. Na és a nőgyógyászokban is sokat csalódott? Na és az anyukájában? Ő azért már tudhat egyet s mást...
2013. jan. 31. 16:22
 14/17 Kunci77 válasza:

Ez azt jelenti kedves, hogy késik a menzeszed. :) Ennek rengeteg oka lehet (terhesség, stressz). Pár nap eltérés teljesen normális. 4 nap még nem olyan sok, hogy különösebben aggódni kelljen csak ha már régóta (több hónapja) rendes ciklusokban menstruálsz. Vehetsz bármelyik patikában terhességi tesztet is. A mai tesztek már legalább 90%-os biztonsággal jelzik, hogy terhes vagy-e vagy sem. Ha mostanában (vagy egyáltalán) nem voltál nőgyógyásznál akkor feltétlenül keress fel egyet! Ő sokkal jobban meg tudja mondani, hogy mi a helyzet mint itt bármelyikőnk.

Én férfi létemre nagyjából képben vagyok a témával kapcsolatban ezért azon elképedek, hogy egy modern lány vagy asszony hogy nincs tisztában ezekkel a dolgokkal. Különösen az aggaszt, hogy 14 évesen (meg fiatalabban) már rendszeresen szexelnek de a dolog lényegéről meg a "következményekről" halvány lila fingjuk sincs mert vagy nincs aki felvilágosítsa őket vagy aki megpróbálja kiröhögik vagy otthagyják mert ciki a téma. Pedig tizenévesekkel ezekről már kellene beszélni otthon is meg az iskolában felnőttekkel is, nem csak egymás között a hülyeséget meg a rossz példát terjeszteni!

2013. febr. 1. 11:57
 15/17 anonim ***** válasza:
52%
Kunci, ott a pont, és mindent leírtál, amit csak le kellett. Ámbár: amint látod, reménytelen a kérdező, mert habár sok választ kapott, még csak válaszra sem méltatja a társaságot, hogy: "csináltam tesztet, elmentem az orvoshoz, elmentem a sarki henteshez, beszéltem anyámmal,..." Csak hallgat, mint süket disznó a búzában. Pedig már van, aki a védelmébe is vette... Aztán egyszer majd megjelenik és közli, hogy "el volt utazva..., amikor a kérdést feltette, egy óra múlva már meg is jött..., vagy 9 hónap múlva felteszi a következő kérdését: na, most meg mit csináljon a gyerekkel? XDD
2013. febr. 2. 16:03
 16/17 anonim ***** válasza:
Egyébként meg: esküszöm, hogy ez a hely viccesebb, mint a Gálvölgyi show. Azon még nem tudtam nevetni...
2013. febr. 2. 16:04
 17/17 anonim ***** válasza:
52%
Már arra is gondoltam, hogy lehet, hogy azért nem jön vissza a kérdező, mert azt hitte, hogy az IQ tesztet kell kitöltenie..., ahhoz meg idő kell...
2013. febr. 2. 16:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!