4napja nem jött meg 21-én mikor meg kellet volna jönnie egy barna csepp volt csak azóta semmi mi lehet ez?
Figyelt kérdés
2013. jan. 25. 10:06
1/17 anonim válasza:
nem teszteltél még? Már kimutatja :-)
2/17 anonim válasza:
Csinálj egy tesztet! Lehet, hogy baba, de lehet, hogy valami más.
3/17 anonim válasza:
Csinálj tesztet,ha negatív és egy hét múlva se jön meg,menj el dokihoz!Nekem a novemberben 7 napot késett,már 3 tesztet csináltam,mind negatív lett...aztán egyszer csak megjött.
4/17 Timcsikusz válasza:
énis ekkorra vártam vagyis nem vártam:)
azóta nekem lett 2 pozi tesztem.
csinálj te is már kimutatja!
ja és nekem is volt 1-2 csepp barnázásom már dokinál is jártam kaptam gyógyszert rá de ez más téma..
tesztelj:)
5/17 anonim válasza:
Na, téged se az eszedért vett el a férjed...
6/17 Timcsikusz válasza:
ezt a kedves mondatot kinek szántad?nekem vagy a kérdezőnek?
én azért voltam dokinál máris mert volt 3 spontán vetélésem és nem szeretném hogy ujra legyen..de ha a kérdezőnek szántad is akkor sem értelek hiszen egy tök egyszerű és értelmes kérdést tett fel.ekkora bunkókat akik itt vannak,,ha nem tetszik valami ne gyere ide fel ne olvassgass és ne komizz!!
7/17 anonim válasza:
Aki ilyen butaságot képes megkérdezni ASSZONYKÉNT!!!!-, az vagy nagyon buta, vagy a sivatagban él, ahol nincs egy orvos, egy barátnő, egy anya..., akitől megkérdezhetné. Neked sincs több eszed, ha ez megnyugtat...:-)
8/17 anonim válasza:
És még valami: én nem bunkóztalak le, és most sem írom le, hogy mit gondolok rólad, rendben? Vizuális alkat vagyok és kicsit morbidnak tartom, hogy valaki képes megkérdezni férjes asszonyként, hogy mi van, ha a kefélések után nem jön meg, hanem... Hát miért nem megy el egy orvoshoz? Ehhez aztán nagy ész kell.
9/17 anonim válasza:
"Hülye hozzá szolásokat nem kértem ha nem tudsz normális lenni ne irj!"
Na, kedves Zsoltné, te meg még le is hülyéztél..., pedig nem a válasz a hülye, hanem a kérdés... Már bocs!
10/17 anonim válasza:
nekem válaszolgatsz, te szerencsétlen, de még mindig nem vettél egy tesztet, még mindig nem mentél el orvoshoz... - legalábbis ezt nem írtad, csak azt, hogy hülye a válaszom. Egyre inkább bizonyítod az igazamat... Fejlődésképtelen vagy. nem is értem, hogy mit kérdezgetsz, amikor a jóindulatú hozzászólókra sem hallgatsz és nem rájuk figyelsz, hanem rám, aki egyből rájöttem, hogy nem az eszedért vettek el. Kérdezd csak meg a férjed: "drágám, az eszemért vettél el?" Szerintem az lesz a válasza, hogy jól megszeretget, és tutira nem jön meg 9 hónapig..., és ne hidd, hogy a válasz azt jelenti, hogy az eszedért vett el... de tudod mit? Azt hiszel, amit akarsz.XDDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!