Szerintetek azoknak a gyerekeknek, akiket béranya hozott a világra, nem rossz később, hogy az anyja a karrierje vagy a teste miatt még megszülni sem volt képes?
Ha nekem olyan fontos lenne a karierrem, én is simán fogadnék béranyát. Valószínűleg azért, mert amíg terhes vagyok abba kell hagynom, aztán kitudja hol folytathatom. Ez így biztos könnyebb, hiszen így jobban odafigyelhetek rá ha megszületett. Nem kell rögtön a munkám folytatására gondolnom, mert minden úgyan olyan maradna a babán kívül.
És ezek a gyerekek, vagyis a hírességek gyerekei szerintem szeretik az anyjukat. Hiszen szerintem nem egy nagy dolog.
Egyébként szerintem sem nagy áldozat egy babáért, de az se nagy bűn, ha nem az igazi anyja szüli, mert nem sok mindenen változtat.
Amit én nem értek( nem béranyával kapcsolatos), hogy miért lesznek mérgesek pl a gyerekek, ha kiderül, hogy örökbe fogadták őket. Ha ez nekem derülne ki akkor azt mondanám köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!