Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van itt a terhessége lején...

Van itt a terhessége lején lévő kismama aki úgy érzi már most is sokat hízott?

Figyelt kérdés

Most kezdem a 2. trimesztert de már most hájasnak érzem magam, sajnos az egészségtelen, inkább édesebb dolgokat kedveltem eddig ....de most úgy érzem le kell állnom mert nem akarok víziló lenni!!!

nem tudom mennyit híztam mert nincs mérlegünk, de érzem magamon:S

más is van így ? ti mennyit híztatok?

2013. jan. 23. 15:20
 1/4 anonim ***** válasza:
Én is most kezdem a 2. trimesztert, és hála Istennek, most elég jól állok (mert terhesség előtt lefogytam 3 kilót, és abből még csak 1 jött vissza), viszont az előző terhességemnél én is így éreztem, mint te, mert már 3 kilónál tartottam a 12. héten. Sajnos a rosszullétek miatt én is csak hízlaló dolgokat tudtam enni. Viszont fontos, hogy ha már nem vagy rosszul, figyelj nagyon, hogy miket és mennyit eszel, mert nagyon el lehet szállni, és utána nagyon nehéz lefogyni, sőt, az egészségeteknek sem tesz jót a sok hízás!
2013. jan. 23. 15:35
 2/4 A kérdező kommentje:

igen...sajnos pont a rosszul létek miatt tudtam csak ilyen dolgokat megenni,....csak a fánkos édes dolgokat kívántam...saláta, zöldség amit előtte nagyon szerettem szóba sem jöhetett...

most kezd a gyomrom jobb lenni, uh már tényleg figyelnem kell....!!!!!

2013. jan. 23. 15:40
 3/4 anonim ***** válasza:
Én pont ma kezdtem "diétázni" (abbahagytam a mértéktelen édesség evést), úgy érzem magam, mint te. Az első babámnál szinte semmit sem híztam az elején, most meg úgy nézek ki, mint az előzőnél 5 hónaposan (3 hónapos múltam). :(
2013. jan. 23. 15:44
 4/4 anonim ***** válasza:
Én 16 hetes vagyok és sajnos én is érzem, főleg a csípőm és hátam lett hájasabb :/ Pedig elvileg kb 2 kilót híztam és nagyon rosszul létes voltam/vagyok (ma is hánytam), gyakorlatilag pedig még a 6. hét előtt amikor nem mentem védőnőhöz még akkor határtalan étvágyam volt, szóval sztem azzal együtt már sok a hízásom. Amit kívánok az a szénhidrát... édesség nem, sőt csokitól felfordul a gyomrom. Hiába szeretnék normálisan táplálkozni, ha nem akaródzik lemenni, csak az egészségtelen kaja, és még pluszba erőm sincs... Illő lenne változni a dolgoknak nálam főleg már, nem szeretném végig szenvedni a terhességet.. Kitartást neked is, remélhetőleg nálad azért jobb a helyzet!
2013. jan. 23. 16:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!