Mi a véleményetek a Máv kórház szülészetéről?
Gondolok itt az ott dolgozók hozzá állására, a kórház felszereltségére és az orvosokra.
Válaszaitokat előre is köszönöm.
2010. júliusába szültem ott.
Az egyik legjobb kórház. A szülésznők nagyon értik a munkájukat a szülőszobán és az osztályon is. A szülőszobák úgy tudom, 2010-be lettek felújítva, jól felszereltek, 1 alternatív szoba van és van PIC részleg is. Az orvosok is jók én ügyeletesnél szültem, de akkor sem leu volna szerintem alaposabb és figyelmesebb, ha a fogadott orvosom lett volna. A csecsemősök két kivétellel mondjuk úgy, hogy nem túl kedvesek, de ez állítólag mindegyik kórházra igaz. Az osztályon 3 ágyas szobák vannak, külön van mindegyikhez zuhanyzó és wc.
Kérdezz, ha még valami érdekel, ennyi jutott eszembe:-)
Én is ott szültem 2011 januárjában, hármasikreket. Ezért összesen 12 napot töltöttem a kórházban. Fogadott orvosom volt. A kórház felszereltsége és a szakmai gárda az egyik legjobb (országos szinten). Szülésznőt nem lehet választani, azt "kapod", aki éppen műszakban van, nekem pozitív tapasztalataim voltam a nővérekkel és a szülésznőkkel is. A gyerekeim a PIC-en voltak, ott is nagyon aranyosak voltak a nővérek. Az orvosok között volt 1-2 kevésbé szimpatikus, de nagyon sok az orvos is, a többség normális.
Ami negatívum: nagyon meleg volt a szobában (januárban szültem), túlfűtik az épületet, nem lehet szabályozni szobánként. SZerintem az étel is teljesen jó és finom volt, bár én CH diétán voltam, a normál menü viszont nem mindenkinek jött be.
A babának csak pelenkát és törlőkendőt kell bevinni, ruhát adnak neki.
Ha van még kérdésed, írj nyugodtan, nem tudom, mire vagy kíváncsi még.
ja és tényleg csak pelut és törlőkendőt kell vinni semmi mást? itt gondolok cumis üvegre textil pelusra.
Lehet a kórháztól bérelni baba mérleget vagy jobb lenne valahol kinézni egyet és venni. Én fürdetem bent a babát vagy a nővérkék viszik? Gondolom te császárral szülted az ikreket be vett szokás olyan sok napot eltölteni a kórházban (lehet hogy császár elé nézek majd :()
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!