Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mi a véleményetek a Máv...

Mi a véleményetek a Máv kórház szülészetéről?

Figyelt kérdés

Gondolok itt az ott dolgozók hozzá állására, a kórház felszereltségére és az orvosokra.

Válaszaitokat előre is köszönöm.

2013. jan. 22. 19:59
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
52%
MÁV kórház? A Honvédkórházra gondolsz?
2013. jan. 22. 20:31
 2/12 A kérdező kommentje:
Nem! Én a Máv kórházra gondolok ami a Podmadinczy úton van a Hősök tere mellett.
2013. jan. 22. 20:44
 3/12 anonim ***** válasza:
52%

Az már Honvédkórház

[link]

2013. jan. 22. 21:36
 4/12 A kérdező kommentje:
És akkor Kedves "kekeckedő" arról mi a véleményed????????????????????????????????????????????????????????????????????? Vagy egyáltalán nincs is????
2013. jan. 22. 21:44
 5/12 anonim ***** válasza:
77%

2010. júliusába szültem ott.

Az egyik legjobb kórház. A szülésznők nagyon értik a munkájukat a szülőszobán és az osztályon is. A szülőszobák úgy tudom, 2010-be lettek felújítva, jól felszereltek, 1 alternatív szoba van és van PIC részleg is. Az orvosok is jók én ügyeletesnél szültem, de akkor sem leu volna szerintem alaposabb és figyelmesebb, ha a fogadott orvosom lett volna. A csecsemősök két kivétellel mondjuk úgy, hogy nem túl kedvesek, de ez állítólag mindegyik kórházra igaz. Az osztályon 3 ágyas szobák vannak, külön van mindegyikhez zuhanyzó és wc.

Kérdezz, ha még valami érdekel, ennyi jutott eszembe:-)

2013. jan. 22. 21:48
 6/12 anonim ***** válasza:
52%
Ne haragudj, nem kekeckedésnek szántam. Sajnálom, ha így érezted. Decemberben szültem ott. Miket szeretnél tudni? Én nagyon elégedett voltam:)
2013. jan. 22. 21:48
 7/12 anonim ***** válasza:

Én is ott szültem 2011 januárjában, hármasikreket. Ezért összesen 12 napot töltöttem a kórházban. Fogadott orvosom volt. A kórház felszereltsége és a szakmai gárda az egyik legjobb (országos szinten). Szülésznőt nem lehet választani, azt "kapod", aki éppen műszakban van, nekem pozitív tapasztalataim voltam a nővérekkel és a szülésznőkkel is. A gyerekeim a PIC-en voltak, ott is nagyon aranyosak voltak a nővérek. Az orvosok között volt 1-2 kevésbé szimpatikus, de nagyon sok az orvos is, a többség normális.

Ami negatívum: nagyon meleg volt a szobában (januárban szültem), túlfűtik az épületet, nem lehet szabályozni szobánként. SZerintem az étel is teljesen jó és finom volt, bár én CH diétán voltam, a normál menü viszont nem mindenkinek jött be.

A babának csak pelenkát és törlőkendőt kell bevinni, ruhát adnak neki.

Ha van még kérdésed, írj nyugodtan, nem tudom, mire vagy kíváncsi még.

2013. jan. 22. 21:58
 8/12 anonim ***** válasza:
én is ott szeretnék szülni, kedves előző válaszoló, kik ott a "nem túl jó" orvosok?
2013. jan. 22. 23:07
 9/12 A kérdező kommentje:
És a babó mikortól lehet non-stop a mamánál?
2013. jan. 23. 20:00
 10/12 A kérdező kommentje:

ja és tényleg csak pelut és törlőkendőt kell vinni semmi mást? itt gondolok cumis üvegre textil pelusra.

Lehet a kórháztól bérelni baba mérleget vagy jobb lenne valahol kinézni egyet és venni. Én fürdetem bent a babát vagy a nővérkék viszik? Gondolom te császárral szülted az ikreket be vett szokás olyan sok napot eltölteni a kórházban (lehet hogy császár elé nézek majd :()

2013. jan. 23. 20:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!