Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Láttatok már terhes nőt...

Láttatok már terhes nőt dohányozni?

Figyelt kérdés
Ha meglátnátok egyet az utcán, szólnátok neki?
2013. jan. 22. 17:07
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Láttam én is. Az sztk-ban még balhézott, hogy ő most nem fog átmenni a kórházba vizsgálatra (38 hetes), mert, hova rakja a gyereket (a már megszületett). Aztán mikor mentem ki én is mert végeztem, röhögve ott cigizett a bejáratnál. Köszöntem.
2013. jan. 23. 08:06
 12/13 anonim ***** válasza:
Én még nem láttam szerencsére és nem is akarok... :) Ha mégis látnék, nem szólnék, mert semmi közöm hozzá. Véleményem az természetesen van mindenről, de inkább megtartom magamnak. Nem kell a feszültség... Amíg engem nem füstöl ki, addig csöndbe vagyok! :)
2013. jan. 23. 15:41
 13/13 anonim ***** válasza:

Én mikor járok ultrahangra, folyamatosan látom ahogy járnak ki cigizni, az épület sarkához, ráadásul a kórház egész területén tilos a dohányzás.

Rájuk nem szólnék, alapból kerülöm az ilyen "féle" embereket. DE!

Sose felejtem el, mikor mentem 19. hetes uh-ra ahol a doki 1-2perc vizsgálat után közölte hogy jöjjek vissza 2 hét múlva mert túl kövér vagyok és nem látni rendesen a babát, addig meg még nő.

1. Nem vagyok vékony tipus, de túl kövér meg egyáltalán nem.

2. A cigis kismamákat miért nem szólják meg?

Utána mikor mentem 21. héten már másik doki volt, nem értette mire kellett még várni, minden szépen ment.

2013. jan. 30. 14:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!